Jeroen van der Boom over afwijzing afterparty bij de Toppers: 'Geweigerd'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 28 mei 2024 om 12:30
realitynl 76
Het is ons allemaal niet ontgaan dat de Toppers weer van de partij zijn. Een geweldige editie zit er weer op en zo heeft er afgelopen zaterdag nog een incident plaatsgevonden. Jeroen van der Boom heeft gereageerd.
Ze staan al jaren te flaneren met hun grote muziekshow en mensen zijn fan, we hebben het natuurlijk over de Toppers. Hoe extremer, hoe beter en mensen doen massaal mee. Afgelopen zaterdag heeft er nog iets plaatsgevonden, zo werd de toegang van Jeroen van der Boom geweigerd voor de afterparty! Dat is natuurlijk best vreemd, aangezien hij al jaren meedraait als Topper. Wat is hier aan de hand?

Geweigerd

Jeroen heeft in de 538 Middagshow aangegeven wat er precies is voorgevallen. Eerder meldde Shownieuws dat Jeroen het vereiste polsbandje niet om had. Dat zou de reden zijn geweest dat Jeroen is geweigerd bij de afterparty. Jeroen heeft inmiddels bevestigt dat het om een verkeerd polsbandje gaat. Niet handig!

Onenigheid

Jeroen onthult dat er vlak voor de Toppers-concerten, flinke onenigheid is geweest over de opening. "De opkomst dit jaar heeft voor de nodige... Ik zal niet zeggen: een breuk is er bijna geweest, maar de opkomst heeft wat voeten in de aarde gehad." Jan Smit vulde aan: "Niet iedereen was even enthousiast." "Nee...", zei Jeroen. "Dat is een hel geweest..." Het had zomaar negatief kunnen aflopen voor de Toppers, dan hadden ze bijna het hele feestje kunnen aflassen.

Topper

Dries Roelvink mocht, na een lang gekoesterde droom, eindelijk de Toppers vergezellen. Dries heeft twaalf jaar geleden al gevraagd of hij mee mocht doen, maar dit is dus nooit gebeurd. De reden waarom Dries jarenlang niet mee heeft mogen doen, is volgens René wel duidelijk. René zei vorig jaar dat een gastact normaal gesproken drie hits op zijn naam moet hebben staan. "Maar ik zeg nooit, nooit. Het moet ook uitkomen. Het kan zomaar zijn dat het gewoon een keer gaat gebeuren", zei hij toen.