Zo zag Rijk Hofman er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 26 mei 2024 om 11:00
realitynl 45
Rijk Hofman is bekend als het broertje van... Tim Hofman, maar ook door de podcast BROERS. Omdat Rijk al een langere tijd in het mediawereldje zit, zijn we benieuwd hoe hij er vroeger uitzag.
Hoewel vele Rijk Hofman misschien zullen kennen door zijn grote broer Tim Hofman, heeft Rijk zijn gehele carrière te danken aan zichzelf. Rijk kwam er als kind achter dat hij interesse had in filmen. Hij filmde voornamelijk zijn vakanties ter herinnering.

Carrière 

Hierdoor is Rijk in 2016 begonnen met het opzetten van zijn eigen YouTubekanaal. Op dit kanaal deelde hij voornamelijk vlogs, zo kwam er onder meer in voor wat hij op een dag of in een week heeft gedaan. Rijk heeft echt zijn bekendheid te danken nadat hij het werk als presentator heeft mogen vervullen. Zo mocht Rijk aan de bak bij MTV, maar al snel werd er roet in zijn eten gegooid: de coronaperiode. Later is Rijk een podcast genaamd BROERS begonnen samen met zijn oudere broer Sam Hofman. De podcast is een van de meest beluisterde van Nederland. In januari 2022 wonnen de broers op het Gouden RadioRing Gala de Gouden Podcast Award. In mei van datzelfde jaar wonnen ze The Best Social Award in de categorie Beste Podcast - Audience. Dat is nogal wat!

Privé

Rijk deelt veel van zijn privémomenten, in de podcast. Hij gaat niet verder in op details, maar wel op dingen die je niet zomaar deelt met de menigte. Zo maakt hij er geen geheim van, wie hij dit weekend weer naar huis heeft meegenomen! Ook is Rijk openlijk over zijn depressie en gevoelens die daarbij horen. Hij ontvangt dan ook veel steun van zijn volgers. Rijk deelt regelmatig zijn privéleven op zijn Instagram en als we ver genoeg naar beneden doorscrollen, vinden we ook een paar leuke kiekjes van vroeger!