Binnenkijken in het luxe appartement van Wesley Sneijder

Entertainment
door Nienke
zondag, 12 mei 2024 om 11:00
realitynl 46
Wesley Sneijder kunnen we allemaal kennen door zijn voormalig voetbalcarrière waar hij vaak als rots in de branding diende en natuurlijk zijn relatie met Yolanthe Cabau. Wesley heeft hard voor zijn carrière moeten werken, zo heeft hij een aardig optrekje weten te bemachtigen in de stad waarin hij opgroeide: Utrecht.
Wesley Sneijder is opgegroeid in de Utrechtste wijk Ondiep en is eigenlijk nooit meer vertrokken uit de stad. Hij heeft een spectaculaire carrière achter de rug en heeft een eigen optrekje weten te bemachtigen in de stad die hij lief heeft. Zo heeft hij een penthouse met uitzicht op het stadion van FC Utrecht op de kop weten te tikken.

Luxe

Het penthouse van Wesley heeft zo'n 380 vierkante meter aan oppervlakte. Het appartement beschikt over twee slaap- en badkamers. Het biedt een prachtig uitzicht waarbij je het stadion van FC Utrecht kan bekijken én het appartement heeft zelfs een reusachtig balkon. Het appartementencomplex heeft een grote garage onder het gebouw zitten en de bewoners mogen gratis gebruik maken van o.a. de sportschool en sauna! Je zou bijna zeggen dat Wesley van alle gemakken is voorzien! En dit natuurlijk voor een kleine 5500 euro huur per maand.

Verkoop

Een paar jaar geleden heeft Wesley zijn luxe villa op Ibiza, gelegen naast het strand, te koop gezet en met flinke korting verkocht. Zo stond de villa voor 2,8 miljoen euro te koop, maar is hij verkocht voor zo'n 1,68 miljoen euro. Dat is een flinke domper geweest

Co-ouderschap

Wesley en Yolanthe Cabau hebben samen co-ouderschap voor hun zoontje Xess Xava. Yolanthe woont namelijk in Los Angeles en gaat weleens op bezoek bij haar familie op Ibiza. De band tussen Yolanthe en Wesley is goed, zo hebben ze laatst nog samen kerst gevierd. In het penthouse is er gelukkig genoeg plek voor zijn zoon Xess Xava!