Code Rosé van de Meilandjes te koop voor bizar bedrag: 'Flinke winst'

Entertainment
door Lois
woensdag, 17 april 2024 om 11:18
familie meiland
Gisteravond verraste de Meilandjes vriend en vijand met de verkoop van hun pension Code Rosé. Het pension staat te koop voor...

Code Rosé verkoop

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Martien en Erica Meiland al een jaar na de opening geen zin meer hebben om hun pension Code Rosé te runnen. Het begon als een spannend avontuur, lijkt nu al tot een einde te komen voor de bekende realityfamilie. Ondanks de prominente rol van het pension in programma's zoals Chateau Meiland en Chateau Meiland VIPS, bleek het runnen ervan toch te zwaar voor Martien en Erica Meiland.

Koopsom

Het pension, dat voorheen een prijs van 1,5 miljoen euro droeg toen het werd omgevormd tot Code Rosé, staat nu te koop voor bijna twee miljoen euro. Daar krijg je dan volgens de beschrijving een 'volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht Boutique Pension met 7 charmante, comfortabele tweepersoons slaapkamers én een 3-kamer familie-appartement, die elk een eigen kleurenthema hebben' voor terug. Let wel op het energielabel: G.
Maxime Meiland onthulde dit bedrag tijdens een interview met Radio 538. De familie lijkt hiermee een flinke winst te maken, maar voor Martien is het vooral een opluchting om de last van zijn schouders te voelen.

Geraniums

De beslissing om te verkopen kwam voort uit de overweldigende hoeveelheid werk die bij het runnen van een bed & breakfast komt kijken. Martien heeft aangegeven dat hij de zware werkdagen niet langer aankan en Maxime bevestigt dit, eraan toevoegend dat haar vader geen leven meer heeft.
Voor wie zich zorgen maakt omdat hij een kamertje geboekt heeft, dat hoeft niet: "Alles loopt door zoals gepland totdat we een koper hebben gevonden", verzekert Erica Meiland de toekomstige gasten. Na de verkoop van Code Rosé lijkt de familie geen plannen te hebben voor nieuwe ondernemingen. Volgens Maxime gaan er geen verbouwingen meer komen en zal het haar niks verbazen als Martien vanaf nu achter de geraniums gaat.