Dit is de bizarre woning van Guus Meeuwis

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 29 juni 2024 om 12:30
realitynl 2
Guus Meeuwis kennen we vanwege zijn muziek, concerten en andere optredens. Guus is erg succesvol en hij is dan ook landelijk bekend met zijn hits. Hoewel Guus schittert op het podium en bakken met geld verdient, woont hij ook nog eens in een kast van een huis. Dit is niet zomaar een huis; de woning van Guus valt wel heel erg op in de wijk!
Guus Meeuwis is bekend door zijn liedjes en optredens, maar verschijnt ook weleens op televisie, of je komt hem tegen in het Brabantse Tilburg! Naast dat Guus niet slecht verdient, woont hij ook niet in een bescheiden huisje. Laten we het erop houden dat de woning... erg opvalt.

Bijzonder

Guus woonde in een vrijstaande woning in Tilburg. Naast zijn woning stond een karakteristieke woning met een waarde van 1,1 miljoen euro en een oppervlakte van 5000 vierkante meter. Guus heeft het huis, naast zijn eigen huis, ook gekocht. Hij heeft van deze twee woningen één woning weten te maken. Volg je het nog? De woning ziet er uit als een donker grijs blok, mensen reageren erg verschillend op de verschijning. Bewoners vinden het zonde dat een huis uit 1915 is gesloopt om plaats te maken voor een moderne woning.

Reacties 

Woorden, zoals bunker of crematorium, zijn woorden waarmee het nieuwe huis van Guus mee wordt beschreven. Gelukkig kan Guus er zelf om lachen en grapt hij: "We zijn nog nieuwe ramen aan het tekenen". Hier blijft het niet bij, in een gesprek met Radio 538 vertelt Guus het volgende: "Het is net als een liedje, je moet het pas beoordelen als het af is. En tot die tijd heeft het geen enkele zin om er naar te luisteren of het te laten horen.”
Ben je benieuwd naar de Brabantse woning van Guus? Hieronder is een foto te vinden!
3297356 2
Bron: Omroep Brabant