Dit is de luxe villa van zangeres Davina Michelle

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 08 juni 2024 om 9:30
realitynl 85
Davina Michelle kunnen we kennen als een Nederlandse zangeres. Davina zingt de sterren van de hemel bij verschillende shows en concerten. Veel mensen zijn fan en zo wordt ze ook voor veel optredens geboekt. Maar wij zijn wel benieuwd naar de woning van Davina!
Davina Michelle heeft een goedlopende zangcarrière in zowel Nederland, als in het buitenland! Zo heeft Davina haar doorbraak te danken aan de Amerikaanse zangeres P!nk. Vanaf dat moment heeft Davina grote stappen gezet en is ze bijna onmisbaar! Tegenwoordig is Davina regelmatig te zien bij grote concerten en verschillende Nederlandse televisieprogramma's. Maar met zo'n drukke carrière is het ook van belang dat je een stabiele thuisbasis hebt, waar je tot rust kan komen.

Villa

Nou, dat zal wel moeten lukken in dit mooie optrekje in Capelle aan den IJssel! Deze grote villa heeft ze samen met haar vriend Sebastiaan Brouwer, gekocht. De vraagprijs lag rond de 1.190.000 euro, maar het stel heeft de woning voor 1,1 miljoen kunnen bemachtigen. Dat betekent dat ze een korting van ruim 90.000 hebben gekregen! Overigens is er een hypotheek op het huis gevestigd van ruim 3 miljoen euro, of Davina en haar vriend hier gebruik van maken, is onduidelijk. 

Wat krijg je er voor?

Dat het een koopje is, zal meteen blijken! De villa heeft een ruime woonoppervlakte van zo'n 429 vierkante meter. En als je denkt dat dit veel is, het huis heeft 11 kamers tot beschikking, waaronder 7 slaap- en 3 badkamers! Er is dus genoeg ruimte aanwezig voor het stel. Dit is natuurlijk niet het enige wat de villa te bieden heeft, zo ligt de villa gelegen langs het water, is er een grote tuin én kunnen ze gebruik maken van het dakterras. Overigens beschikt de villa ook over een garage, waar twee auto's in kunnen zijn. Aan luxe is er in ieder geval geen gebrek en er is genoeg ruimte voor ontspanning!
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
davinamichellekoop 02
Bron: Bekendeburen