Dit is de mysterieuze vriendin van Memphis Depay!

Entertainment
door Nienke
zondag, 07 juli 2024 om 12:30
realitynl 8
Memphis Depay is voornamelijk bekend als een Nederlandse voetballer. Met een succesvolle carrière, verovert hij de velden. Maar verovert hij ook de harten van vrouwen? En waarom horen we niets over het liefdesleven van deze voetballer? Uit bepaalde geruchten heeft hij wèl zeker een vriendin, dit zou zijn liefde moeten zijn!
Het is een veelbesproken onderwerp... de witte zweetband die Memphis Depay draagt tijdens de wedstrijden van het EK. De pers lijkt het commentaar niet voor zich te kunnen houden, daardoor staan alle mediums er mee vol. In een interview van de NOS, licht Memphis kort toe wat hij er nou zelf van vind: "De vorige wedstrijd heb ik in de mixed-zone twintig minuten tijd gemaakt voor de pers. En geen vraag hierover gehad. Who cares? Het staat me mooi en helpt me met het zweet", zei Memphis. Maar aan dit antwoord nemen we geen genoegen, zo werd er doorgevraagd: "Mijn vriendin vindt die zweetband mooi staan. Geweldig toch? Het is een nieuwe look en ik voel me er goed bij." A-ha Memphis heeft een vriendin, maar wie is deze vrouw?

Liefde

Memphis deelt zelf niets over zijn liefdesleven of vriendin, maar inmiddels is het wel duidelijk dat hij een vriendin heeft. Zo zou Memphis, volgens weekblad Story, al een jaar een relatie hebben met het Spaanse fotomodel Coral Gutiérrez! Hoewel de twee dus al een tijdje samen zijn, heeft Dennis, de vader van Memphis, zijn schoondochter nog niet kunnen ontmoeten. Zo vertelt Dennis aan Story: "Ik heb haar nog niet ontmoet. Hij is volwassen en als hij de tijd rijp acht haar aan mij voor te stellen, dan zal hij dat doen. Ik wil zijn vriendin graag ontmoeten", aldus Dennis.

Exen

Het is inmiddels bekend dat Memphis verschillende relaties heeft gehad. Zo had hij een relatie met de Amerikaanse Lori Harvey en was hij zelf met haar verloofd! Daarna vond hij opnieuw het geluk bij actrice Chloe Bailey, maar ook die relatie kwam ten einde. We hopen dat Memphis gelukkig is met zijn huidige vriendin!
Benieuwd naar hoe zijn vriendin eruit ziet? Hieronder is een video te vinden, waarin er een glimp van Memphis opgevangen kan worden!