Dit is de nieuwe woning van Johnny de Mol

Entertainment
door Nienke
zondag, 19 mei 2024 om 9:30
realitynl 43
Johnny de Mol is terug van weggeweest. Eerder verkocht hij zijn appartement in Amsterdam aan zijn vader John de Mol. Waarschijnlijk kreeg Johnny heimwee en is weer terug verhuisd naar Amsterdam! Dít is zijn nieuwe woning.
Johnny de Mol heeft en rijkelijke televisiecarrière én vader, waar hij het een en ander mee heeft verdiend. Dit is uiteindelijk ook wel te zien geweest aan de villa's waarin hij heeft gewoond. Zo woonde Johnny voorheen in een appartement in Amsterdam aan de Herengracht, die hij uiteindelijk heeft verkocht aan zijn vader John de Mol. De reden daarvoor was dat Johnny ging verhuizen, samen met zijn vrouw én kinderen, naar een reusachtige villa in Blaricum. Hij heeft Blaricum achter zich gelaten en de ruimte ingeruild voor een knus appartement in Amsterdam-Zuid.

Penthouse

Johnny weet de keuze wel te maken van een luxe villa naar een groot penthouse. Het penthouse is gelegen in Amsterdam-Zuid. Je kunt het appartement in door middel van een privélift. Johnny heeft 1,6 miljoen euro betaald, zonder hypotheek, dit blijkt maar weer dat hij een flink vermogen heeft. Hij heeft zo'n 75.000 euro korting gekregen op de woning, dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Wat krijg je ervoor?

Voor dit bedrag krijg je een penthouse met een oppervlakte van zo'n 106 vierkante meter. Het penthouse beschikt over drie kamers waaronder twee slaap- en twee badkamers en niet te vergeten dat het appartement een eigen lift heeft! De uitstraling van het appartement is beige en een beetje kil, benieuwd of Johnny ook gaat verbouwen.

Dichtbij... 

Johnny woont op een steenworp afstand van zijn ex-geliefde Chantal Janzen, die ook net is verhuisd! In 2001 tot 2004 waren de twee samen en nu zijn ze zelfs bijna buren. Zo heeft Chantal een prachtig pand in het Museumkwartier gekocht voor een vraagprijs van zo'n 3,7 miljoen euro!
johnnydemolwillemsparkadam 02
Bron: Bekendeburen
johnnydemolwillemsparkadam 03
Bron: Bekendeburen