Dit is de Volendamse woning van Monique Smit

Entertainment
door Nienke
zondag, 09 juni 2024 om 12:00
realitynl 88
Monique Smit is een bekende Nederlandse zangeres en televisiepresentatrice. Tegelijkertijd is Monique ook het zusje van Jan Smit en zijn ze samen opgegroeid in het vissersdorpje Volendam. Ze zullen niet snel naar een andere plek verhuizen, zo is de nieuwe woning van Monique gewoon nog in het oude en vertrouwde dorp!
Monique Smit groeide, samen met haar broer Jan Smit, op in het mooie Volendam. Nadat Monique bekend is geworden door de serie van Jan, is ze zelf aan de slag gegaan als zangeres en presentatrice. Momenteel is Monique niet meer weg te denken uit de kinderscene, zo maakt ze kindermuziek voor verschillende kinderprogramma's.

Woning

Eerder had Monique het erover dat ze wel zou willen verhuizen naar een andere plek. Even weg uit Volendam! Uiteindelijk is dit toch niet doorgegaan en heeft ze, samen met haar vriend Martijn, een huis gekocht in Volendam. Zo woont ze hier samen met Martijn, haar twee zoontjes genaamd Noach en Luca en hebben ze inmiddels een zusje genaamd Lovi mogen verwelkomen! Monique heeft er 435.000 euro voor het optrekje neergelegd en ze heeft een hypotheek van 420.000 euro. De vraagprijs van het huis was 459.000,- euro.

Wat krijg je hiervoor?

De woning die Monique en Martijn hebben gekocht is een twee onder 1 kapwoning in Volendam. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt, dit is natuurlijk van belang! Voor dit geld hebben ze een woning met 165 vierkante meter aan woonoppervlakte. Het huis beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en één badkamer. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen en natuurlijk de zolder. Het huis heeft zowel een voor- als achtertuin en voor de auto is er genoeg ruimte in de straat! De achtertuin grenst aan het water dat is natuurlijk erg belangrijk want zo krijg je het gevoel dat je écht in Volendam woont.
moniquesmitnieuw 01
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen
Bron: Bekendeburen