Dit is de vrouw van Jim Bakkum

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 25 mei 2024 om 15:30
realitynl 50
Jim Bakkum kunnen we kennen als finalist van Idols en natuurlijk door zijn deelname aan verschillende programma's en films. Jim is al ruim 15 jaar samen met een vrouw waar we natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar zijn. Dit is de vrouw van Jim!
Jim Bakkum heeft de liefde van zijn leven ontmoet op het podium van de musicalshow: Grease! Zestien jaar geleden hebben de twee elkaar ontmoet en de vonk is meteen overgeslagen. Jim speelde de mannelijke hoofdrol en Bettina Holwerda de vrouwelijke, alsof het zo moest zijn. Jim paradeerde natuurlijk al wat langer in het wereldje met acteren, zingen en dansen, maar hoe was dat voor Bettina?

Geen onbekende 

Bettina zat al vanaf jonge leeftijd op klassiek ballet, dit werd al snel aangevuld met jazz-ballet, show ballet en turnen. Vanaf haar middelbareschooltijd, is Bettina intensief gaan dansen bij haar plaatselijke balletschool. Vanaf haar 15e ging Bettina na schooltijd op en neer van Lelystad naar Amsterdam om daar de 5 'o clock class te doen op de Theaterschool. Of dit nog niet allemaal genoeg was: later werd dit aangevuld met de zaterdagse cursus. Hier heeft ze uiteindelijk ook zangles bij genomen, waardoor het overduidelijk werd dat musical een geschikte richting zou zijn voor Bettina. Voor ze het wist, was ze te vinden in de musical Mamma Mia! en die van Grease.

Liefde op het eerste gezicht

Bettina deed auditie voor de vrouwelijke hoofdrol van Grease, het was toen al bekend dat Jim de mannelijke hoofdrol had gekregen. In de laatste auditie, waarin moest blijken of de chemie met Jim er was, liet even op zich wachten omdat Jim niet aanwezig was. Toen de laatste auditie eindelijk had plaatsgevonden was het overduidelijk dat Bettina de rol had gekregen! Inmiddels zijn ze 16 jaar samen, waarvan ze 12 jaar getrouwd zijn. Dit is natuurlijk niet zonder slag of stoot gegaan. Los daarvan zijn de twee trotse ouders van drie kinderen genaamd: Molly, Lux en Posy!