Dit is de vrouw van Johnny de Mol

Entertainment
door Nienke
zondag, 26 mei 2024 om 15:30
realitynl 67
Johnny de Mol kunnen we kennen als televisie presentator en natuurlijk als de zoon van John de Mol. Met zo'n bekende mediafamilie, blijf je natuurlijk niet lang uit de spotlights. Laat het nu net zo zijn dat de vrouw van Johnny ook in het mediawereldje zit! Benieuwd wie deze vrouw is?
Johnny de Mol heeft een drukke carrière, waarin hij voornamelijk aan de slag is gegaan als televisie presentator. Ondanks dat Johnny zijn mediabekendheid te danken heeft aan zijn vader, weet hij ook eigen programma's te ondernemen. Los van de televisiewereld, heeft hij natuurlijk ook nog een eigen leven. Tenslotte heeft hij een vrouw en kinderen die 's avonds op hem wachten!

Bekende

De vrouw van Johnny is geen onbekende in de mediawereld! De vrouw waarmee Johnny inmiddels al 5 jaar getrouwd is, is Anouk van Schie. Anouk kreeg in 2004 haar landelijke bekendheid door haar deelname aan de meidengroep Kus. In 2009 was Anouk te zien in de film Limo, maar heeft ook verschillende films geproduceerd. Als producent produceerde ze video's voor de speelfilms Verliefd op Ibiza en Tuintje in mijn Hart. 

Privé

Johnny heeft heel wat relaties gehad en harten gebroken. In 2018 kwamen Johnny en Anouk met het geweldige nieuws dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven. De plek waarop hij Anouk ten huwelijk heeft gevraagd? Ergens op een geheime locatie aan de Algarve in Portugal. Dit is uiteindelijk groots gevierd, zo ging het feest door in de nacht bij het strandrestaurant Maria's bij Vale do Lobo. Anouk had al een dochtertje uit een vorige relatie genaamd Kiki. Samen kregen Johnny en Anouk nog twee zoontjes genaamd Johnny jr. en Fender. Momenteel hebben de twee hun mooie villa in Blaricum, ingeruild voor een chic appartementje in Amsterdam-Zuid. We horen niet veel van ze in de media, het lijkt erop dat het stel hun rust heeft gevonden! Zo hebben ze alle aandacht voor de kinderen en natuurlijk voor elkaar.