Dit is het appartement van Max Verstappen in Monaco

Entertainment
door Nienke
maandag, 20 mei 2024 om 9:30
realitynl 18
Was je altijd al benieuwd hoe het huis van drievoudig wereldkampioen Formule 1 eruit zou zien? Dan ben je hier aan het goede adres! De Limburgse Max Verstappen woont in dit mooie appartement in het zonnige Monaco.
Max Verstappen, wie kent hem niet? Max komt oorspronkelijk uit het mooie Limburg, maar woont nu op een bijzonder mooi plekje wat Monaco heet. Monaco is erg aantrekkelijk voor mensen die jaarlijks miljoenen binnenhalen, zo hoef je geen inkomstenbelasting af te dragen als buitenlander. Max heeft een aardig vermogen die hij heeft weten op te bouwen met zijn bizarre salaris. Hij had dus niet lang nodig op te bepalen waar hij zou gaan wonen, laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet in Monaco wonen?

Luxe

In 2015 heeft Max de keuze gemaakt om het kikkerlandje te verlaten. Monaco is niet veel groter, maar wel aantrekkelijker. Het appartement van Max ligt in de chique wijk Fontvieille, dus aan luxe geen gebrek. Dat is natuurlijk niet niks, maar dan heb je wel een prachtig uitzicht. Zo kijkt Max vanaf zijn appartement uit op de zee en staat hij binnen 7 (!) minuten op het vliegveld van Nice (met zijn privévliegtuig). Aan het interieur heeft Max ook géén seconde over na hoeven te denken, zo heeft zijn moeder dat voor lief genomen! Ook zou ze regelmatig over de vloer komen en maaltijden voor hem koken.

Prijs

Max huurt zijn onderkomen in Monaco voor een kleine 18.000 euro per maand. Op zo'n plek, met een prachtig uitzicht, is dit natuurlijk geen geld! Het appartement is te koop voor 16 miljoen, maar daar hoeft Max natuurlijk nog niet aan te denken. Max is vaak aan het trainen op zijn balkon en dit deelt hij maar al te graag op zijn Instagram. Hieronder een paar foto's van Max zijn training op het balkon.