Dit zijn de bekende exen van Rijk Hofman!

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 25 mei 2024 om 14:00
realitynl 47
Rijk Hofman kunnen we kennen vanwege zijn goedlopende YouTube carrière en natuurlijk de bekende podcast BROERS. De wekelijkse podcast presenteert hij samen met zijn broer Sam Hofman. Hier bespreken de twee vooral de avontuurtjes die in de weekenden plaatsvinden. Maarre, wie zijn eigenlijk de exen van Rijk?
Rijk Hofman bespreekt, samen met zijn broer Sam Hofman, alle avontuurtjes die plaatsvinden in hun levens. Uit de verhalen die ze vertellen en de geruchten die er rond zijn gegaan, kunnen we concluderen dat Rijk een aardig lijstje met bekende exen op zijn naam heeft staan. Al heeft Rijk een lange tijd geen officiële relatie gehad, maar dat betekent niet dat hij niet samen geweest is met iemand. Hier is een lijstje met de bekendste exen waar Rijk mee is geweest.

Nikki Wilde

Nikki Wilde is een influencer op Instagram en zover bekend, heeft Rijk de langste relatie met haar gehad. Waarom het over is tussen de twee, is niet bekend.
Bron: Nikki Wilde
Bron: Nikki Wilde

Indigo Oord

Rijk maakte reactievideo's over de Bachelor, waarin één kandidate er voor hem is uitgesprongen genaamd: Indigo Oord. Voor Rijk was het liefde op eerste gezicht, maar Indigo kende hem natuurlijk helemaal nog niet. Het heeft niet lang geduurd totdat de twee elkaar hebben ontmoet en vanaf dat moment, zijn ze vaak (zoenend) met elkaar gespot. Volgens Indigo hebben de twee alleen een tijdje gedatet. "Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is - en dat is ook prima. Ik denk dat Rijk ook nog veel wilde haren heeft die hij eerst kwijt moet."
Bron: YouTube @RijkHofman
Bron: YouTube @RijkHofman

Monica Geuze

Rijk werd voor een lange tijd, regelmatig gespot met Monica Geuze. De twee waren overduidelijk aan het daten met elkaar en verschenen vaak zoenend op festivals. Dit werd massaal in de media gedeeld. Hoewel Rijk en Monica nooit hebben ontkent dat de twee aan het daten waren, hebben ze het ook nooit ontkracht. Rijk heeft in de podcast bekend gemaakt dat hij niet meer aan het daten zou zijn. Overigens zou hij ook niet vertellen met wie hij wel aan het daten was. Ondanks dat ze een fantastische tijd hebben gehad op vakantie, hebben de twee besloten om het uit te maken. “Het was helemaal perfect, maar op de terugweg hebben we besloten om niet meer te daten."
Bron: RealityFbi
Bron: RealityFbi
Op dit moment is het liefdesleven van Rijk niet bekend. In zijn podcast heeft Rijk een aantal keren aangegeven dat hij het daten niet meer zo ziet zitten. We zullen zien of Rijk de ware zal vinden!