Groot nieuws voor Roy Donders: 'Nog één!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 23 april 2024 om 10:35
realitynl 2
Roy Donders is nu al een tijdje samen met zijn vriendin Michelle, die we kunnen kennen van Echte meisjes in de Jungle. De twee hebben een dochtertje mogen verwelkomen en hebben samen een eigen realitysoap gehad. Onlangs hebben opnieuw weer heel leuk nieuws gedeeld.
Roy Donders was voorheen bekend als de stylist van het Zuiden met zijn huispakken en worstenbroodjes. De realityseries blijven hem achteraan volgen, zo kunnen we in verschillende seizoenen zijn leven volgen. We kunnen wel concluderen dat zijn leven helemaal is veranderd, en dat in een positieve zin! Samen met zijn vriendin, hebben de twee weer heugelijk nieuws om te delen.

Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders

Op 22 mei zal er een terugkeer voor de serie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders, de realiteit zijn. Zo hebben Roy en Michelle aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Het eerste seizoen stond voornamelijk in het teken van de komst van hun dochtertje Romi. Zowel de gender reveal, de babyshower én de geboorte was te zien in het eerste seizoen. Het tweede seizoen zal voornamelijk gaan over de eerste verjaardag van hun dochter én vertelt Roy meer over zijn geaardheid.

Nieuw seizoen Roy Donders

Eerder kwam Roy al in het nieuws vanwege de sluiting van zijn cosmetische kliniek. Om het af te maken, sprak Arjen Lubach hier nog over 'cosmetische beunhazen'. Roy heeft ervan geleerd en heeft de kliniek omgebouwd tot wellness en spa. Roy heeft onlangs in een interview met ANP aangegeven: "Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad." Het is maar goed dat Roy zijn cosmetische kliniek heeft opgeheven, anders liep hij een groot risico voor boetes. We zullen zien wat het nieuwe seizoen met zich mee zal brengen, wij kijken er in ieder geval naar uit om een beetje Brabantse sfeer te proeven!