Koningin Máxima toch niet zo blij met déze scene in de Videoland-serie

Entertainment
door Nienke
maandag, 29 april 2024 om 13:21
realitynl 42
Onlangs is de serie van koningin Máxima op Videoland verschenen, en het blijkt een hit te zijn. In de serie is ook een scene te zien, die iets pikanter is dan dat we gewend zullen zijn van het koningshuis. Uit bronnen is vernomen dat Máxima hier toch niet helemaal van gediend is.

Máxima de serie

In de serie Máxima wordt het levensverhaal van koningin Máxima en koning Willem-Alexander belicht door middel van een drama serie. De serie verbreekt streamingrecords op Videoland en het lijkt wel alsof heel Nederland het erover heeft. Willem-Alexander en Máxima hebben in verschillende interviews aangegeven dat ze de serie niet zullen bekijken. Willem-Alexander heeft zelfs gezegd dat hij zich zou 'ergeren aan de feitelijke onjuistheden'. Delfina Chaves en Martijn Lakemeier die het koningspaar spelen in de serie, denken dat dit niet helemaal waar is.

Stiekem kijken

Martijn zei onlangs in een interview met RTL Boulevard dat: "Als ze een serie over jou zouden maken, dan zou je dat ongemakkelijk vinden, maar je zou wel kijken. Ik zou elke avond op de hoogte zijn. Maar publiekelijk zou ik zeggen: natuurlijk ga ik er niet naar kijken.” Delfina geeft aan dat ze het helemaal begrijpt dat Maxima het ongemakkelijk zou vinden om haar eigen leven via een serie te bekijken. Volgens de Argentijnse media zou Máxima het raar vinden om er zelf naar te kijken en zou die éne scene ongepast zijn.

Ongepast!

"Volgens bronnen uitte Máxima haar ongemak vooral over een scène waarin de koning en zijzelf op een intiem moment onder de dekens te zien zijn," schrijft Cienradios, een Argentijnse radiozender. Ze melden het een en ander: "Deze weergave van de privé-momenten van het koninklijk paar werd door de koninklijke familie als opgepast beschouwd, vooral voor de prinsessen." Dat is natuurlijk wel te begrijpen, als je de serie bekijkt, maar volgens het koningspaar en de dochters, zullen zij niet de serie bekijken. Is er dan toch een kans dat ze stiekem de serie bekijken?