Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex in tranen: 'Verdrietig verhaal'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 07 mei 2024 om 13:51
realitynl 4
Het programma Kopen Zonder Kijken is, zowel voor de deelnemers, kijkers en makers, een spannend avontuur. De spanning van het kopen van een huis, uit handen geven is natuurlijk ook niet zomaar iets. Makelaar Alex is overduidelijk ontroerd na het horen van het verhaal van de deelnemers.

Kopen Zonder Kijken Ferdos en Marlou

In de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken zijn deelnemers Ferdos en Marlou al jaren op zoek naar een mooi huisje. De twee zouden het liefst in Groningen blijven wonen, maar een huis met alle wensen ín Groningen, is haast niet te vinden. Het stel heeft besloten om het programma in te schakelen naar de zoektocht voor een nieuw onderkomen. Los van dat het stel het erg moeilijk heeft met het zoeken van een huis, hebben ze makelaar Alex weten te ontroeren.

Onvervulde wens

Naast dat Marlou en Ferdos een wens hebben voor een mooi huis samen, hebben ze ook een onvervulde kinderwens. Terwijl voor velen het krijgen van kinderen vanzelfsprekend lijkt, was dat voor hen niet het geval. Na drieënhalf jaar proberen, zitten ze nu in een ICSI-traject, wat emotioneel en fysiek zwaar is. Ondanks het verdriet willen ze toch graag alvast verhuizen naar gezinswoning. De onthulling raakt ook makelaar Alex, die met zijn vrouw al jarenlang pleegkinderen opvangt. Zo zegt Alex: "Het raakt me echt. Het is iets waar je niet bij stilstaat als je een kinderwens hebt”, zegt hij zichtbaar geëmotioneerd. “Iedereen neemt aan dat het allemaal vanzelf gaat, maar voor deze twee jonge mensen is het een diepgewortelde wens.”

Groot hart

Veel kijkers steunen Ferdos en Marlou, ze vinden het dan ook erg moedig dat ze dit verhaal hebben gedeeld op de televisie. Kijkers reageren ook massaal op het feit dat ze Alex erg verdrietig op de televisie zien. Zo reageert een kijker op X: "‘Dat Alex een goede man is, is meteen duidelijk. Hij doet ook al iets met pleegzorg... groot hart."