Martijn Krabbé geeft een update over zijn gezondheid: 'Veel geluk'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 10 mei 2024 om 9:04
realitynl 12
Martijn Krabbé deelde begin dit jaar, het verdrietige nieuws dat er kanker gediagnosticeerd is. Heel Nederland was in rep en roer na het nieuws. Afgelopen week komt hij met een update over hoe het nu met hem gaat.

Martijn Krabbé kanker

Martijn Krabbé plaatst een foto op Instagram met het volgende eronder geschreven: "Lieve volgers, ik heb een update van mijn situatie beloofd”, begint Martijn na een lange tijd niks meer geplaatst te hebben op zijn social media. "Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij zo gesteund heeft de afgelopen maanden. Collega’s maar zeker ook anderen. Eigenlijk iedereen. Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart."

Resultaten

Martijn schrijft verder dat de eerste resultaten ‘zowaar’ goed eruit zien. “Het lijkt er op dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.”

Gevolgen

Martijn merkt helaas ook de gevolgen van de behandeling van het ziekenhuis, dat is natuurlijk niet zomaar iets. Zo beschrijft Martijn dat ook onder zijn foto: "Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest? Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het UMC. En een grote bewondering voor mijn dierbare vrouw Deborah en liefste kinderen. Zij zijn de echte helden op dit moment”. Liefs Martijn."

Reacties

Zowel fans, als andere bekende Nederlanders, reageren massaal onder de foto van Martijn. Zo geven ze hem veel steun en reageren ze het volgende: "Lieve Martijn… heel veel sterkte kracht en liefde," is wat Nicolette Kluijver zegt. En Mattie Valk reageert met: "You got this".