Neppe winactie van Nikkie Plessen: 'Notaris weet van niks!'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 26 april 2024 om 9:07
realitynl 28
Veel volgers van Nikkie Plessen vragen zich af of de winactie van een tas van Chanel, wel écht een winactie is. Nikkie geeft duidelijk aan dat de winnaar is gekozen onder toezicht van een notaris. Maar zoals volgers Nikkie niet geloven, geeft de notaris ook een opmerkelijke reactie.

Nikkie Plessen Chanel tas

Nikkie Plessen pronkt graag met de rijkdom die ze in bezit heeft, zo komt er hier en daar wel een designertasje van Chanel langs gepasseerd. Nikkie verraste haar volgers op TikTok dat ze één outfit gaat weggeven met daarbij een Chanel tas. Nikkie vertelt over hoe de loting zal verlopen: "De loting zal worden verricht onder notarieel toezicht van Mr. Frank Sterel, notaris verbonden aan Sterel Notarissen." Best netjes zou je denken?

Winactie

Nikkie heeft inmiddels de winnaar bekend gemaakt, die de mooie cadeau's in ontvangst mag nemen. Juicechannel beweerd het volgende: "Opvallend genoeg is de winnaar een anoniem profiel. Dan gaan natuurlijk alle alarmbellen weer rinkelen." Dit is gek genoeg nog niet alles, zo komt het kanaal op Instagram met nog een nieuwtje over de winactie: "We horen van een betrouwbare bron dat Frank, de notaris die Nikkie noemt in haar bericht helemaal niets van een winactie weet. Het was een complete verrassing dat zijn naam genoemd werd.” Het lijkt erop dat volgers, Nikkie, al langer doorhadden en dat er dus helemaal niks van de winactie klopt.

Niet eerlijk

Het is voor mensen niet iets nieuws dat Nikkie niet overal helemaal eerlijk over is. Zo is ook het nieuws naar buiten gekomen dat ze loopt te rommelen met de outletprijzen en die van haar website. Een klant is er namelijk achter gekomen dat de outletprijzen in Batavia Stad, duurder zijn dan de prijzen op haar webshop. Een oud-medewerker laat ook weten dat ze hier van op de hoogte waren, maar dat ze hun 'mond moesten houden'.