Patty Brad voorlopig niet te zien bij Shownieuws: 'Meer betalen!'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 02 mei 2024 om 17:08
realitynl 58
Patty Brard zien we regelmatig voorbij komen op de Nederlandse buis bij hét showbizz programma van Nederland: Shownieuws. Al komt er wel het één en ander naar buiten over het contract van Patty, wat niet verlengd zou worden.

Patty Brard Shownieuws

Patty Brard heeft zelf gekozen voor een 'stil' vertrek van Shownieuws. Hoewel ze zelf aangeeft dat ze het wat 'rustiger' aan wil doen, gaan er hele andere geruchten rond ontremd het vertrek. Oud- RTL Boulevard collega's worden argwanend van dit nieuws, liegt Patty?

Niet verlengd 

Als we Patty niet meer aan de show-tafel meer zien zitten, kan dat goed kloppen. Patty is niet ontslagen, maar heeft zelf haar contract niet verlengd. Het nieuws zou rondgaan dat Patty meer geld wilde voor haar werkzaamheden bij Shownieuws, dit is wat Juicechannel én en oud-collega Victor Vlam, erover te zeggen hebben. Victor trekt de conclusie dat Patty hoogstwaarschijnlijk minder is gaan verdienen dan dat ze gewend is.“Ze is vorig jaar teruggegaan van een vast contract naar een freelancecontract. Dat zal ook ongetwijfeld met zich meebrengen dat ze minder betaald krijgt voor elke editie van Shownieuws die ze doet. En nu wil zij dus weer meer geld hebben.”

Patty Brard salaris

Er zou ook rond gaan dat Patty nu meer in de belangstelling staat omdat ze een eigen Videoland-serie heeft. Victor zegt daar het volgende over: "Nou, John de Mol heeft tot dusver gezegd dat hij daar niet mee gaat en haar dat bedrag niet wil betalen. In ieder geval niet wat zij ervoor wil hebben.” Dus nu is het afwachten wat de kijkcijfers van Shownieuws gaan doen. Misschien zit er een kans in dat de kijkcijfers dalen, nu Patty weg is, maar het kan ook zo zijn dat ze redelijk gelijk blijven. Victor vindt het maar 'een riskante strategie'. Hij vervolgt met: "Je loopt dan wel het risico dat als het uitlekt, zoals wat nu is gebeurd, dat het dan wel heel erg als geldbelust overkomt, inhalig overkomt. Ze wordt al heel erg goed betaald voor haar media-activiteiten.”