Sylvie Meis heeft veel aan zichzelf laten doen: 'Ik wil andere vrouwen waarschuwen'

Entertainment
door Eva
donderdag, 03 oktober 2024 om 11:30
download
Sylvie Meis is bekend als presentatrice en actrice in Nederland en Duitsland. Doordat ze veel in de media is, ondergaat Sylvie weleens een cosmetische ingreep. Nu vertelt Sylvie dat al die ingrepen tóch niet helemaal zijn gegaan zoals ze had gewild.

Fillers

Sylvie Meis heeft een paar jaar geleden al aan de Duitse media verteld dat ze verschillende cosmetische ingrepen heeft ondergaan. Zo heeft ze ook gel fillers genomen, echter ziet ze nu in dat het een grote vergissing was. "Ik zag er daardoor heel anders uit", vertelt Sylvie. Nu wil ze met haar boodschap andere vrouwen waarschuwen. In 2021 was Sylvie zelfs het gezicht van het merk Juvéderm, dat bekend staat als 's werelds nummer 1 merk hyaluronzuurfillers. De boodschap die Sylvie wil overbrengen blijkt dus nogal wisselend te zijn door de jaren heen. 
Hiervoor wilde Sylvie cosmetische chirurgie juist aanmoedigen. Zo vertelt ze dat ze zich niet schaamt en dat negatief oordelen over vrouwen die fillers nemen niet gepast is. Meis had eerder verteld dat ze cosmetische chirurgie vergelijkbaar vindt met het nemen van een beugel. "Als je tanden scheef staan, krijg je een beugel. En ik hoef me bijvoorbeeld ook niet te schamen als ik ineens blonde highlights heb, ook al ben ik niet echt blond."

Jong uiterlijk

Gel filler zijn niet het enige wat Sylvie aan zichzelf heeft laten doen. Zo blijkt ze ook lip fillers te hebben. Alle cosmetische ingrepen heeft ze ondergaan om er zo jong mogelijk uit te zien. "Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen 'slapen, sporten, gezond eten en water drinken'. En ik doe al die dingen ook, alleen het is ook wel eens fijn om te zeggen: Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarom zie ik eruit zoals ik er nu uitzie", zegt Sylvie.