Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van De Verhulstjes te zien

Entertainment
door Lois
woensdag, 16 oktober 2024 om 8:30
de verhulstjes
Binnenkort begint al het zesde seizoen van de realityshow 'De Verhulstjes', waarin het dagelijks leven en de professionele activiteiten van de familie Verhulst, met onder andere Gert, Ellen, Viktor en Marie, worden gevolgd. Op deze datum kunnen we het nieuwe seizoen van de familie Verhulst verwachten.

Verhulstjes

De verhuistjes zijn een van de bekendste families in de Benelux. Gert Verhulst kennen we natuurlijk als het gezicht achter Samson & Gert en de oprichter van Studio 100. Zijn kinderen, Viktor en Marie, hebben ondertussen ook hun eigen plek in de schijnwerpers gevonden. Zo zag Gert Verhulst er vroeger uit, toen hij nog zelf achter Samson stond. Viktor en Marie werken inmiddels volop mee aan hun familieproject en zijn zelf bekende gezichten geworden. Zo zag Viktor Verhulst er vroeger uit en zo zag Marie Verhulst er vroeger uit. De Verhulstjes hebben inmiddels flink wat vermogen opgebouwd met hun succesvolle projecten en bedrijven, en dat zie je ook terug in hun luxueuze levensstijl!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' is afgelopen zomer gefilmd en focust zich deze keer vooral op hun tijd in Nederland. Volgens Gert is het "gewoon het leven zoals het is, geen grote reizen of spectaculaire toestanden. Maar eigenlijk is dat ook het leukste, de dingen die we dagelijks doen worden gevolgd.” Dit seizoen doet ook Sarah, de vriendin van Viktor, voor het eerst mee. Viktor en Sarah zijn al vijf jaar samen, en nu vonden ze het tijd dat ze ook een rol in de serie krijgt. Vanaf 24 november kun je dit nieuwe seizoen wekelijks volgen op Videoland!

'Nog meer kijkplezier'

Videoland komt in november met nog veel meer leuke programma's. Vanaf 15 november kijk je naar 'The Masked Singer, op 25 november start 'Zeeman Confronteert' en op 28 november begint het derde seizoen van 'The Real Housewives of Amsterdam'. Genoeg nieuwe programma's om lekker te bingewatchen dus! Met al deze series kun je de wintermaanden relaxed en warm vanaf de bank doorbrengen. Pak je agenda erbij en mis niks!