Zo zag Viktor Verhulst er vroeger uit

Entertainment
zaterdag, 25 november 2023 om 14:30
viktor verhulst vroeger
Viktor Verhulst is momenteel samen met zijn familie te zien in de realityserie de Verhulstjes. Hij is tegenwoordig zeer geliefd onder de, met name vrouwelijke, kijkers, maar hoe zag hij er in zijn jongere jaren uit?

Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is geboren op 24 september 1994 in België en groeide op in een gezin met vier kinderen. Zijn vader, de bekende ondernemer en televisiepersoonlijkheid Gert Verhulst, heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Viktor begon zijn carrière in 2014 als presentator bij de Vlaamse televisiezender VTM en verwierf hiermee al snel bekendheid onder het publiek. Hij stond aan het roer van diverse programma's, waaronder Belgium's Got Talent en Dancing with the Stars .
Naast zijn werk in de televisiewereld heeft Viktor ook ervaring opgedaan als acteur in verschillende films en televisieseries, waaronder Mega Mindy , De Buurtpolitie en K3 en de kattenprins . Zijn betrokkenheid bij het productiebedrijf van zijn vader, Studio 100 , heeft geleid tot bijdragen aan diverse producties van het bedrijf.

Privéleven

en fans kijken vol verwachting uit naar de nieuwe belevenissen van de Vlaamse familie. In deze realityserie staat Viktor doorgaans bekend om zijn openheid over zijn leven. Toch is zijn vriendin, Sarah Puttemans
, al vier seizoenen lang niet te zien op beeld. In een aflevering van Open Kaart
met Robert Rodenburg legt Viktor uit waarom dat het geval is. “ Mijn vriendin en ik zijn niet samen te zien in de show, maar we zeggen ook niet dat dat nooit gaat gebeuren “, vertelt Viktor tegen Robert. “ De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren en we vonden het toen het gezondst om zo te houden, om geen druk van buitenaf te krijgen. En dat heeft voor ons heel goed uitgepakt ”, vertelt hij. “ Ik vind dat een fijn gevoel, om dat nog even voor mezelf te houden.
Er is weinig specifieke informatie beschikbaar over de exacte woonplaats van Viktor, maar het is bekend dat hij in België resideert. Hij deelt een fraaie villa met zijn vader in de omgeving van Antwerpen. Deze weelderige woning omvat een ruime tuin en een groot zwembad. Bovendien bezit Viktor een appartement in Brussel, waar hij regelmatig verblijft.

Broer- en zussenliefde

In een interview met RTL Boulevard vertelt Marie Verhulst, de zus van Viktor, dat de twee elkaar vroeger niet uit konden staan. " We hadden alleen maar ruzie en op school deden we alsof we elkaar niet kenden", begint ze haar verhaal. " In mijn pubertijd maakten we alleen maar ruzie. Ik had helemaal niets met Viktor en hij niet met mij. We waren echt niet leuk voor elkaar. En voor onze ouders was dat ook niet fijn. "
Op het moment dat Marie en Viktor de leeftijd van achttien bereikten, verbeterde hun relatie en werden ze elkaars beste vrienden. " We beseften dat familie toch wel een van de belangrijkste dingen in het leven is. Op een gegeven moment woonden we niet meer bij elkaar in huis", vertelt ze over de relatie met haar broer. "We zagen elkaar niet meer dagelijks en dus waren er geen grote ergernissen meer. Ineens was het gezellig samen ." Inmiddels zou ze niet meer zonder haar broer kunnen.

Kleine Viktor

Viktor heeft een sterke band met zijn familie en dit is duidelijk te zien op zijn sociale media. Hij deelt verschillende leuke foto's van zichzelf als kind samen met zijn vader en zus.
Bekijk de foto's van Viktor in zijn jongere jaren hier: