Zo is het nu met Boerin Annemiek

Entertainment
zondag, 26 november 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 11 23t150420957
Boer Zoekt Vrouw leverde de, toen 25-jarige, boerin Annemiek niet de gewenste levenspartner op. Vijf jaar later geeft ze de makers van het populaire liefdesprogramma een update over haar liefdesleven.

Niet succesvol

De nu 29-jarige Annemiek Koekoek leidt een melkveebedrijf in Drenthe, waar ze actief is in de stallen met maar liefst 120 melkkoeien.
In 2020 nam Annemiek deel aan de agrarische datingshow, waarin ze maar liefst 633 brieven ontving. Helaas was haar deelname niet succesvol, aangezien ze een van de vier deelnemers was die geen nieuwe liefde vond tijdens Boer zoekt Vrouw . Na eerder een update te hebben gegeven aan Veronica Superguide , deelt ze nu meer over haar nieuwe liefde.

Een jaar samen

Inmiddels kan Annemiek melden dat ze al een jaar gelukkig is in de liefde. Op TikTok deelt ze met Boer Zoekt Vrouw : " We zijn inmiddels vier jaar verder en ik heb nu ruim een jaar een relatie. We wonen eigenlijk ook al een hele tijd samen. "
Bij haar introductie in het programma gaf Annemiek al aan op zoek te zijn naar een 'echte man'. En die heeft ze gelukkig gevonden. " Ik heb nu gewoon een man waar ik echt hartstikke verliefd op ben. Elke dag als hij thuiskomt, denk ik: YES! ", glundert ze. " Ik ben zo blij met hem. Ja, hij is echt super! "
Wanneer Annemiek wordt gevraagd om haar vriend te beschrijven, zegt ze het volgende: " Hij is heel slim. Ik vind hem zelf heel knap. Hij is heel rustig, heel stabiel, ondernemend. En hij laat me echt voelen dat ik zijn meisje ben en daar word ik blij van. "

Janine en Sander geven ook een update

Boerin Janine had aanvankelijk moeite om zich open te stellen voor de mannen, maar uiteindelijk koos ze voor Sander. De relatie verliep echter wat stroef en Janine heeft zelfs een keer een punt achter de relatie gezet. In het programma Onze boerderij in Europa , waarin Yvon Jaspers met enkele Boer Zoekt Vrouw -stellen per camper rondreist, gaven de twee in mei een update over hun relatie. Op dat moment waren ze weer samen en benadrukten ze dat hun liefde zich blijft ontwikkelen. " Dat moet ook. Als je stil blijft staan, dat werkt niet. Er moet wel vooruitgang in zitten ", zei Sander toen.
Maar er is geen reden tot zorg dat het weer misgaat tussen de twee. Afgelopen weekend deelde Janine een foto met Sander op Instagram. Bij de foto schreef de boerin: ' It still is. ' Sander komt regelmatig helpen op de boerderij van Janine in Zuid-Limburg, maar voorlopig wordt er nog niet gedacht aan samenwonen.
Ondanks haar gelukkige relatie met Sander heeft het programma Janine niet veel positieve ervaringen gebracht. De stress rondom de opnames van Boer Zoekt Vrouw zorgde ervoor dat ze tien kilo afviel. In een interview met De Limburger onthulde ze dat ze eigenlijk na de eerste opnames wilde stoppen. De programmamakers waren echter begripvol en gaven haar de optie om uit het programma te stappen. Gelukkig overwon haar nieuwsgierigheid naar het verdere verloop van het programma de stress, en nu is ze gelukkig met haar prins op het witte paard, Sander.

Dit krijgt Yvon Jasper voor Boer Zoekt Vrouw

Tina Nijkamp meldt dat Yvon naast Boer Zoekt Vrouw nog opnamedagen heeft voor programma's zoals Onze Boerderij in Europa en een show over haar eigen boerderij.
Hoeveel werkdagen heeft ze per jaar? " Maximaal twintig opnamedagen. In totaal komt Yvon vermoedelijk aan maximaal vijftig tot zestig dagen werk per jaar. " Als je het jaarlijkse bedrag van Yvon
223.000 euro deelt door zestig, kom je uit op 3716 euro per dag.