Doen déze BN'ers mee aan The Masked Singer?

Entertainment
door Indy
zondag, 26 november 2023 om 10:30
the masked singer verdachte bner
Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is weer in volle gang en kijkers zijn massaal aan het raden welke BN'ers er verscholen zitten achter de kostuums. Veronica Superguide heeft verdachte BN'ers op een rijtje gezet. Doen déze bekende Nederlanders mee aan The Masked Singer?

The Masked Singer

The Masked Singer is met gemiddeld één miljoen kijkers per aflevering een van de grootste tv-hits in Nederland. Het nieuwe seizoen van het zangprogramma is inmiddels weer in volle gang. Ten opzichte van de vorige seizoenen heeft het programma een aantal kleine aanpassingen . Er zijn nu vijf individuele panelleden die de uitdaging aangaan om te raden welke bekende Nederlander zich achter het masker verschuilt.
De show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Buddy Vedder en Monica Geuze, die voormalig deelneemster is van het programma, vormen samen het panel.

Verdachte BN'ers

Er hangt voor de deelnemers een aardig prijskaartje aan het verklappen van informatie over het programma, maar dat betekent niet dat we niet kunnen gissen wie er achter de kostuums verschuilen. Dit zijn de verdachte BN'ers:

Frank Dane

Frank Dane is in het weekend vaak te zien achter de RTL Bouelevard -balie. Daarnaast is hij DJ bij Radio 538 en is hij voice-over voor verschillende programma's van RTL . Gezien zijn carrière is het geen gek idee dat hij verscholen zit achter een van de prachtige kostuums.
Daarnaast is er nog iets wat Frank verdacht maakt. Hij was dit jaar namelijk niet aanwezig bij het Gouden Televizier Gala. Naar eigen zeggen was hij zich vergeten aan te melden, maar toevallig vonden de opnamedagen van The Masked Singer op dezelfde dag. Volgens de radio-DJ zat er geen plan achter en is er geen sprake van samenzwering.

Kaj Gorgels

Ook presentator en YouTuber Kaj Gorgels is vaak terug te vinden in het RTL -landschap. Daarnaast maakt hij een podcast met zijn beste vriendin Monica Geuze, die sinds dit seizoen te zien is als panellid van The Masked Singer . En het lijkt erop dat Kaj zichzelf in de podcast verspreekt. Als de twee het over de kostuums hebben, houdt Monica haar lippen stijf op elkaar. Maar dan zegt Kaj iets opvallends: "Maar wie is dit jaar de gekko?" Nog meer toeval: Kaj gaf eerder dit jaar een boek uit over gekko's.
Verder heeft de presentator weinig vertrouwen in het luistervermogen van zijn beste vriendin. Hij zegt tegen Monica dat ze aardig voor de gek gehouden gaat worden. "Hoe ik dat precies weet, dat ga ik jou niet vertellen!" Meer vertelt de presentator er niet over. "Voordat ik mezelf een boete aan lul."

Herman den Blijker en Bram Krikke

Volgens de panelleden zit Herman den Blijker verscholen achter het masker van de Walrus. De kijkers van het programma zijn het er absoluut niet mee eens. Volgens hen zit er een veel sportievere bekende Nederlander achter, zoals Rico Verhoeven.
Ook Bram Krikke wordt ervan verdacht achter het walruskostuum te zitten. De twee hebben namelijk een overeenkomst: hun snor! Eén van de hints leek te wijzen op werk bij de radio en laat Bram nu nét radio-DJ zijn.

Geert Wilders, Tino Martin of tóch Rob Kemps

Ondanks dat sommige BN'ers zichzelf verdacht maken, worden er ook maar wat namen in de rondte geroepen. Vooral over het Stinkdier wordt er nog veel gespeculeerd. Volgens panellid Monica zit politicus Geert Wilders verscholen achter het masker van het stinkdier.
Gerard Joling is er echter van overtuigd dat Tino Martin het Stinkdier is. De lage zangstem en de dansmoves lijken volgens hem erg op die van Tino. Ook Rob Kemps wordt ervan verdacht het Stinkdier te zijn. Het geluid van het Stinkdier duidt op een Brabants accent. Ook reist het Stinkdier erg veel, wat Rob ook vaak doet om zijn geliefde Parijs te bezoeken.

Chantal Janzen en S10

Ook het Nijlpaard heeft twee verdachten: Chantal Janzen en S10. De naam van Chantal valt vaak, want volgens het panel hebben niet veel BN'ers zo'n goede stem als het Nijlpaard.
Monica is er echter van overtuigd dat zangeres S10 het Nijlpaard is. Volgens haar passen de mooie stem en de elegante dansmoves van het Nijlpaard perfect bij de zangeres. Ook de namen Patty Brard, Emma Wortelboer en Stefania Liberakakis worden in de rondte geroepen.