Dit is de woning van Emma Heesters en Wesley Hoedt

Entertainment
zondag, 26 november 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 11 22t153432965
Emma Heesters en Wesley Hoedt leken de afgelopen weken zelf niet te weten wat ze wilden met hun relatie. De twee zijn officieel weer bij elkaar en gaan zelfs samenwonen. BekendeBuren geeft een inkijkje in het appartement dat het stel heeft gekocht.

Speculaties

Emma Heesters onthulde in 2020 dat ze romantisch betrokken is bij voormalig AZ-voetballer Wesley Hoedt. Eerder waren er al speculaties over een mogelijke relatie met een voetballer genaamd Wesley, waarbij aanvankelijk werd gedacht aan de 35-jarige Wesley Sneijder. Er waren geruchten over een zoen tijdens het verjaardagsfeest van Emma, wat ze meteen ontkende.
Hoewel ze dit specifieke incident ontkende, bevestigde de zangeres wel dat ze een nieuwe vriend heeft. " Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee ", zei ze erover in Party . " Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren. "

Relatiebreuk

Er zijn talloze berichten opgedoken over het ontrouwe gedrag van Wesley. Hij zou verschillende vrouwen expliciete berichten hebben gestuurd, terwijl hij nog een relatie had met Emma. Beiden hebben hier nooit op gereageerd en Emma deed alsof er niets aan de hand was. Desondanks kwamen er toch vele berichten naar boven over een ontrouwe Wesley en het lijkt erop dat ze toen toch heeft besloten dat dit niet langer kan.
" She finally opened her eyes
", is wat Juicechannel had gedeeld op Instagram. Ze plaatsten het bericht op hun story waarin Emma heeft aangekondigd dat zij en haar vriend Wesley hebben besloten om officieel een einde te maken aan hun relatie . De zangeres geeft aan ontzettend verdrietig te zijn en is dankbaar voor de tijd die ze samen hebben gehad.
In het tijdschrift Grazia vertelt Emma over de breuk. " Ik ben wel iemand die geneigd is mijn werk als defense mechanism te gebruiken, maar dan deal je uiteindelijk niet met wat er echt gaande is. Daarom ben ik bewust door die pijn heen gegaan. En ik heb er veel over gepraat, zodat het me niet in de toekomst tegen gaat zitten of iets triggert in een volgende relatie. Ik denk dat het altijd goed is om aan jezelf te werken. "

Tóch weer samen

Volgens Wesley steekt het hele verhaal heel anders in elkaar. " Ik heb nooit eerder publiekelijk gereageerd op beweringen over mij. Maar het is nu tijd om het recht te zetten", begint hij zijn verhaal. "Tijdens onze hele relatie ben ik Emma nooit ontrouw geweest. Ik zou nooit iets doen om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen. "
Hij zegt dat zijn privé-informatie, waaronder zijn wachtwoorden van sociale media, zijn gelekt. Hierdoor zou hij in een verkeerd daglicht zijn gesteld. Wesley wil deze moeilijke periode dan ook graag achter zich laten. " Emma en ik zijn allebei dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden. Geen van ons zal hier verder nog een publieke verklaring over afleggen. "

Nieuw appartement

Het stel kocht onlangs een luxe appartement in Amsterdam, waarvoor ze met hun eigen geld een bedrag van 1.119.000 euro neertelden. Emma en Wesley, die eerder voor clubs als Anderlecht en Lazio Roma speelde en momenteel onder contract staat bij de Engelse club Watford FC, hebben nu een woning met een oppervlakte van 185 vierkante meter.
Daarnaast heeft het appartement drie slaapkamers en twee badkamers. De luxe keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming om koude voeten te voorkomen. 's Avonds kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht over verlicht Amsterdam, aangezien hun appartement zich op de 31ste verdieping bevindt. Voor het parkeren van de auto is er een parkeergarage beschikbaar.
Bekijk alle foto's van het appartement op de site van BekendeBuren :
wesleyemmanieuwadam 01
wesleyemmanieuwadam 03