Voorlopig nog geen trouwerij voor Marieke Elsinga: 'Nee!'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 26 april 2024 om 13:24
realitynl 31
Hoewel eerst de geruchten rond zouden gaan dat Marieke binnenkort in het huwelijksbootje zou stappen, lijkt het als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn. Zo komt Marieke toch met het nieuws dat ze voorlopig niet gaat trouwen?!

Marieke Elsinga trouwen

Marieke Elsinga is inmiddels in verwachting van haar tweede kindje samen met haar vriend Sander. Hoewel Marieke wel zou willen trouwen, is dit voorlopig niet het plan voor de twee. Zo zegt Marieke op haar Instagram: "Neee ho wacht ik ga niet trouwen," schrijft Marieke bij de video op haar story. Ze legt uit dat ze veel berichten kreeg nadat ze bij haar voorgaande story vertelde dat ze de perfecte jurk had gevonden voor 'de bruiloft'.
Bron: Instagram @mariekeelsinga
Bron: Instagram @mariekeelsinga

Verwarring

Marieke moest even goed nagaan waar de verwarring vandaan is gekomen. "Ik las nog even de tekst terug en er staat natuurlijk de bruiloft. Dus dan heb je weer mensen die denken: 'Ho ze gaat trouwen!'. Nee joh ik ga niet trouwen. Vrienden gaan trouwen en ik leid de ceremonie!", laat ze weten. Het is begrijpelijk dat volgers hier aan zullen denken, omdat ze regelmatig wel iets over trouwen zegt.

Marieke Elsinga vriend 

Marieke heeft haar vriend leren kennen via een datingapp. In een interview zei Marieke destijds dat de twee veel gingen kletsen en uiteindelijk met elkaar hebben afgesproken en dat het meteen klikte. De vriend van Marieke houdt dus over het algemeen niet zo van alle schijnwerpers en media-aandacht, daarom zien we ook bijna niks van hem terug op haar sociale media. Inmiddels zijn ze in verwachting van hun tweede kindje en kunnen ze niet wachten totdat de 'tweede spruit' in hun leven te verwelkomen.