Zo zag André van Duin er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 25 mei 2024 om 11:00
realitynl 54
Een televisiewereld zonder André van Duin is bijna niet voor te stellen. Al jaren doet hij zijn werk als komiek, presentator en als acteur in verschillende shows en films. Wij duiken het archief in om foto's te vinden van André in zijn jongere jaren.
Adrianus Marinus Kloot, oftewel zijn artiesten naam André van Duin. Met deze naam werd hij erg bekend bij het grote publiek. De AVRO organiseerde een talentenjacht waar André zich meteen voor heeft aangemeld. Hij doorliep de voorrondes met gemak. Op 24 juni 1964 won hij de finale: hij kreeg een bokaal en een optreden in de Zaterdagavondshow van onder meer Willeke Alberti. Hierdoor is André doorgebroken bij het grote publiek. In de jaren zestig maakte hij zowel bij het theater als op de televisie een debuut. André werd bekend als zanger, zo viel hij erg in de smaak bij het publiek. Hij maakte carnavalsnummers van andere bekende liedjes. Aan zijn carrière heeft hij een flink vermogen aan over gehouden dat is ook wel te zien aan zijn woning.

Televisie

André heeft veel gepresenteerd op televisie en deelgenomen aan programma's. Je zou bijna kunnen zeggen dat hij ontelbare dingen heeft gedaan! Anno 2024 is André nog steeds te zien op de Nederlandse televisie. Zo presenteerde André sinds 2016 het programma Heel Holland Bakt. André heeft samen met Janny van der Heijden naast Heel Holland Bakt, een andere serie gemaakt waarin ze reizen door Nederland, maar dan vanaf het water.

Relatie

André was meer dan dertien jaar getrouwd met Martin Elferink. De 55-jarige Martin overleed in 2020 aan de gevolgen van botkanker. André had een jaar later nog steeds moeilijk, maar de presentator probeert niet te lang te blijven hangen in het verdriet. "Ik probeer gelukkig te zijn alleen," zei André destijds. Inmiddels heeft André een nieuwe liefde, genaamd Fernando Reyes. Fernando is volgens André precies op het juiste moment in zijn leven verschenen. Er gaat geen dag voorbij dat André niet aan Martin denkt.
Benieuwd hoe André eruit zag in zijn jonge jaren? Hieronder zijn de foto's te zien!
Bron: Story
Bron: Story
Bron: Story
Bron: Story