Maak kennis met de acht eigenaren die de romantiek gaan opzoeken in het nieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde'

TV-nieuws
door Nienke
dinsdag, 25 juni 2024 om 9:56
bb 2024 alle kandidaten 1920x1080 v2
Het is weer zo ver... het vierde seizoen van 'B&B Vol Liefde' is terug van weggeweest! In welke landen gaan B&B eigenaren dit maal op zoek naar avontuur, romantiek en de liefde van hun leven? Wat wel belangrijk is om te weten; wie zijn de nieuwe B&B eigenaren?
De zomer staat voor de deur en dit betekent natuurlijk een nieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Ook deze zomer staan de B&B eigenaren weer in de startblokken om voor een onvergetelijke zomer te gaan met een nieuwe liefde aan hun zijde. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland, staan de eigenaren hoopvol te wachten op de liefde. Benieuwd naar deze eigenaren? Laten we snel kennis met ze maken!

Albert (64) - Spanje

In het mooie Catalaanse landschap, wat niet ver van de Franse grens ligt en heel dicht bij de Costa Brava, is er een prachtig kasteel te vinden. Het kasteel is gelegen op een heuvel en stamt uit de 14 eeuw! Albert komt oorspronkelijk uit Brabant, maar is trotste eigenaar van het Castell d'Emporda! Destijds kocht Albert het kasteel als ruïne en verbouwde het tot een hotel met maar liefst 57 kamers, twee zwembaden en twee restaurants! Het kasteel is een bekende trouwlocatie, waar gasten van over de hele wereld naartoe komen! Eén ding is wat Albert mist in zijn leven: een partner. Albert wil niets liever dan nog één keer tot over zijn oren verliefd zijn.
Bron: RTL
Bron: RTL

Anja (70) - Frankrijk

Meer dan twintig jaar vertrok Anja naar de Chambres d'Hôtes in Frankrijk. Daar runde ze in haar eentje een B&B met 5 kamers. Sinds een paar jaar doet Anja het iets rustiger aan en bezit ze een charmant huis met twee gastenkamers. De Arnhemse B&B-eigenaresse begint een maatje in haar leven te missen. Anja zoekt eigenlijk een soort zeeman, iemand die zijn eigen koers blijft varen, maar het ook weer heel fijn vindt om huiswaarts te keren. Een man die houdt van het buitenleven en die niet bang is om diepgaande gesprekken te voeren!
Bron: RTL
Bron: RTL

Arno (47) - Frankrijk

Wie, o, wie durft het avontuur in Frankrijk, samen met Arno aan? Arno is druk aan het klussen, maar één gastenkamer is al klaar voor de verhuur. Arno is een buitenmens en wandelt graag met zijn twee honden. Arno is de definitie van een bezig bijtje, zo zit hij niet zomaar stil. Hij kocht een oud boerderijtje in Payzac, een klein dorpje in de Franse Dordogne. Inmiddels heeft hij daar eigen kippen, een boomgaard en een moestuin. Arno heeft in een korte tijd een sociaal leven opgebouwd op zijn nieuwe woonplek, maar mist nog steeds een leuke man in zijn leven!
bb 2024 arno portrait 4 5
Bron: RTL

Iris (57) - Griekenland

Iris is een drukke onderneemster en verhuurt sinds 2017 drie appartementen in het Griekse Sparto! Iris was geen onbekende van het land, zo ging ze geregeld op vakantie naar het kustplaatsje. Destijds vertrok ze met haar toenmalige man naar deze paradijselijke plek aan zee. Sinds 2021 runt Iris de boel in haar eentje en dit vindt ze een stuk minder gezellig. Iris is op zoek naar een leuke man, die met haar een wijntje wil drinken bij de zonsondergang. Iris houdt wel van een feestje en is op zoek naar een man die ook graag de puurheid van het leven wil ervaren!
bb 2024 iris portrait 4 5
Bron: RTL

Mike (35) - Spanje

Mike is geboren in Spanje, maar heeft zelf Nederlandse ouders. Mike woont al zijn hele leven in Spanje en zou daar graag zijn hele leven willen spenderen! Vijf jaar geleden nam Mike de boerderij van zijn ouders over, met als doel om deze te verhuren als B&B. Zelf woont Mike in een loft van de boerderij. Alsof het verhuren van een B&B al niet druk genoeg is, zo heeft Mike samen met zijn neef een watersportbedrijf op het strand van Blanes. Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van datingapps weet Mike het zeker: hij wil voor een Nederlandse dame gaan!
Bron: RTL
Bron: RTL

Mirjam (52) - Zuid-Afrika

Denk je aan avontuur? Dan denk je aan Mirjam! Samen met haar gezin reisde ze de wereld over en woonde ze de afgelopen twintig jaar in maar liefst zeven verschillende landen! Inmiddels is ze gescheiden en studeren haar kinderen in Nederland. Mirjam droomde altijd al van het runnen van een hotel en viel in Zuid-Afrika als een blok voor een lodge in het Krugerpark. Nu is ze de trotse eigenaresse van vier luxe safaritenten midden in de bush. Sindskort runt ze daarnaast nog een nabijgelegen villa. Naast dat Mirjam een druk leven heeft, is ze enorm toe aan een sterke man aan haar zijde die het avontuur in Zuid-Afrika wel wil aangaan!
bb 2024 mirjam portrait 4 5
Bron: RTL

Robert Jan (57) - Schotland

In de Schotste hooglanden, in een oude jachtlodge, is Robert Jan te vinden! Robert Jan verloor, 25 jaar geleden, zijn hart aan het land met de ruige hoogvlakten en historische kastelen. Robert Jan woont sinds één jaar in Schotland en hij organiseert reizen voor groepen die de echte Schotland-experience willen! Robert Jan is op zoek naar een vrouw die hem accepteert zoals hij is en zijn wereld en lifestyle ook echt begrijpt.
Bron: RTL
Bron: RTL

Thijz (65) - Frankrijk

Thijz heeft een prachtige camping in het Franse Saint-Geniez-ô-Merle. Het is een kleine camping waar er plaats is voor 18 gasten! Thijz woont zelf in de nabijgelegen watermolen waar hij erg trots op is! Naast het feit dat Thijz een B&B eigenaar is, is hij ook een kunstenaar en uitvinder! Maar naast alle gezellige avonden bij hem op de camping, mist hij wel een vrouw in zijn leven. Bij thuiskomst in zijn watermolen is het dan toch een eenzame bedoening en daar wil Thijz verandering in maken!
bb 2024 thijz portrait 4 5
Bron: RTL
‘B&B Vol Liefde’ is vanaf 15 juli negen weken lang elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.