B&B Vol Liefde komt met een nieuw seizoen: 'Aftellen maar!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 28 mei 2024 om 16:00
realitynl 79
Pak je agenda er maar snel bij, want de datum van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is bekend gemaakt! Een nieuw seizoen waar we het liefdesavontuur weer mogen volgen en dit is al sneller dan je denkt!
Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde staat voor de deur, zo heeft Videoland op aan Instagram bekendgemaakt! Het zou B&B Vol Liefde niet zijn, als dit niet in de stijl gedaan zou worden gedaan, als dat we gewend zijn! Zo kondigen ze dit aan met een iconische én bekende scène uit het vorige seizoen van Walter. "Vind je het goed als ik er morgen op terugkom? Ik heb net te horen gekregen wanneer het nieuwe seizoen van B&B start..."

Sneller dan je denkt!

Onder de foto staat het volgende: "We zijn zo trots als een pauw dat we bekend mogen maken dat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde begint op 15 juli! 😍 Maar eerst zie je vanaf 11 juli hoe het nu gaat met onder anderen Walter, Debbie en Paul en Joy en Daní, in B&B Vol Liefde Hoe is Het Nu Met? Zet je zonnebril maar vast af... 🙃" Het is nog maar twee maandjes wachten totdat we kennis mogen maken met de nieuwe Bed & Breakfast eigenaren, het aftellen is begonnen!

Nog heel even wachten...

Voordat we B&B Vol Liefde weer kunnen bingewatchen, moeten we nog heel even geduld hebben. Maar niet getreurd, tot die tijd kunnen we nog genieten van B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met? In dit programma gaat Art Rooijakkers op bezoek bij oud-deelnemers. Zouden er dan eindelijk de verlossende antwoorden komen op al onze vragen? Wat zijn de toekomstplannen voor Joy en Daní? Is het nog steeds aan tussen Paul en Debbie? We zullen het allemaal zien in de Hoe is het nu met?-aflevering, die te zien is op donderdag 11 juli!