Tino Martin bezopen op een hotelkamer: 'Veel vrouwen én drank'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 19 april 2024 om 12:02
realitynl 59
Timo Martin is een bekende Nederlandse volkszanger die graag staat te zingen op een feestje. Jammer genoeg drinkt hij tijdens zijn optredens ook zoveel als op een feestje. Zo is er een ervaring de wereld ingekomen waarin Martin dronken in een hotelkamer zat mét vrouwen om zich heen...
Tino Martin zingt de sterren van de hemel met zijn bekende hits, als hij niet een slok teveel op heeft. Helaas wordt er veel door mensen gesproken dat ze Tino beschonken op een feest aantreffen. Dit is natuurlijk niet echt het beeld wat je wil overbrengen als volkszanger.

Ervaringen met BN'ers

Juicechannel heeft op Instagram een bericht geplaatst met een vragensticker waarin volgers hun ervaringen met bekende Nederlanders kunnen delen. Één van deze verhalen ging over niemand minder dan Tino Martin. Zo moest de bron een Hollandse Avond meewerken, waar Tino al 'straalbezopen' aankwam.

"Allerlei dames"

De bron vertelt verder: "En eventjes later moesten wij frikandellen bezorgen bij hem op de kamer." De bron moest meelopen met de manager, met twee schalen vol met frikandellen en saus om deze bij Tino te brengen. De manager zegt op een gegeven moment: "Ja, wat je nu mee gaat maken is absurd." Zo zou de bron "alleen Tino met een tal van allerlei dames op de kamer en heel veel drank," gezien hebben. "Nou me ogen konden het niet geloven. Maar stond er versteld van en een attitude ook nog eens die vent," aldus de bron. Het is niet precies bekend wanneer dit zich heeft afgespeeld, maar het is duidelijk dat Tino zich niet kan weerhouden van het drankgebruik.

Tino Martin verslaafd

Hoewel Tino de meest geboekte artiest van 2015 was, is het jammer dat hij zijn drankgebruik aan de optredens koppelt. Tino heeft eerder in zijn documentaire toegegeven dat hij met een alcoholprobleem kampt. Zo staat hij wel vaker dronken op te treden, zelfs in Ahoy. Het ging een tijdje beter met Tino, maar de terugval ligt op de loer. In een video die hij onlangs deelde, waren de flessen alcohol hier en daar te spotten.