Tino Martin eindelijk eens eerlijk over zijn alcoholprobleem: ‘Het is een valkuil’

Entertainment
door Sophie
maandag, 03 juli 2023 om 10:53
tino martin alcoholprobleem
Waar hij eerst constant ontkende een probleem met alcohol te hebben, is Tino Martin in zijn documentaire open over het feit dat drank wel een probleem voor hem is.

Yvonne Coldeweijer onthult beelden van dronken Tino

Afgelopen jaar deelde Yvonne Coldeweijer beelden waarop te zien was dat Tino Martin onder invloed stond te zingen op een bedrijfsfeest. Hier werd best een ding van gemaakt en Tino zou absoluut geen probleem hebben met alcohol, maar nu is hij er in zijn documentaire toch wél eerlijk over.

Documentaire Laat Me Leven

Tino Martin heeft besloten – om net zoals velen – ook met een documentaire te komen over zijn privéleven. In de documentaire genaamd Laat Me Leven
is te zien dat ook zijn leven niet altijd over rozen gaat. Hij zou namelijk best wel wat problemen hebben met het gebruik van alcohol. Eerder gaf hij dit probleem heel voorzichtig toe bij HLF8,
maar verder is hij hier nooit op ingegaan. Hij en zijn management zouden het hele probleem zelfs ontkennen, ondanks dat er regelmatig beeldmateriaal verscheen van een beschonken Tino.

Het alcoholprobleem van Tino Martin

Tino Martin praat samen met zijn vriendin Kimberley in zijn documentaire over zijn alcoholprobleem. "Ik zeg altijd, ik heb twee mannen. Ik heb Tino en ik heb Tino Martin" , begint zijn vriendin. "Ik heb letterlijk drie seconden beelden nodig, dan weet ik hoelaat het is. De drank is letterlijk overal en is een valkuil."
Niet alleen zijn vriendin, maar ook Tino zelf durft eindelijk toe te geven dat hij een probleem heeft. "Deze ezel heeft zich wel een stuk of twaalf keer gestoten, en dat mag gewoon eigenlijk niet gebeuren."
Vanaf 8 juli is de documentaire Laat Me Leven te zien op Videoland!