Dit is de metamorfose van Frans Duijts!

BN'ers
door Nienke
zondag, 30 juni 2024 om 11:00
realitynl 4
Frans Duijts is al heel wat jaartjes in de media te bewonderen en staat ook al een hele poos op het podium met zijn Nederlandstalige hits! Door de jaren heen is Frans veel veranderd, zo is hij geopereerd om wat kilootjes af te vallen! Benieuwd hoe Frans er vroeger uit heeft gezien?
Frans Duijts is een échte Nederlandse volkszanger waardoor hij veel tijd spendeert op feesten en natuurlijk in kroegen. Frans was niet altijd 'de volkszanger' sterker nog; hij had een bijbaantje als imitator van André Hazes. Daarnaast werkte hij gewoon nog bij het sloopbedrijf van zijn familie! Op zijn dertiende begon hij met een drive-in show en later ging hij met artiesten mee als geluidsman.

Bekend

Toen Frans eenmaal bekender werd als imitator van André Hazes, kreeg hij het drukker en drukker. Met als gevolg dat Frans eigen muziek ging maken, dit bleken ook binnen no-time hits te zijn! Al twijfelde Frans wel om deze stap te zetten: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?”. Dit is helemaal goed gekomen voor Frans!

Tegenwoordig

Frans is een bezig bijtje, zo maakt hij nog steeds muziek en doet hij nog steeds optreden. Inmiddels heeft hij ook een eigen programma. In het programma reist hij de streek af, van waar hij vandaan komt. Dit om meer aandacht te vestigen op de geboorte streek. Frans heeft, samen met zijn vrouw Marloes, drie prachtige dochter gekregen! En genieten zij van de mooie momenten in het leven en de leuke dingen die ze samen doen. Ondanks dat Frans niet altijd positief in het nieuws is gekomen, heeft hij een gezin die onvoorwaardelijk van hem houden! 
Ben je benieuwd hoe Frans er door de jaren heen uit heeft gezien? Bekijk de foto hieronder!

Frans vroeger 

Frans tegenwoordig