Dit is de vriendin van Kaj Gorgels

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 08 juni 2024 om 15:30
realitynl 108
Kajstypetjes oftewel Kaj Gorgels, kunnen we allemaal kennen als mediapersoonlijkheid en presentator. Kaj is regelmatig te vinden in de spotlights, maar dat is zijn vriendin ook! We zouden haar zelfs kunnen kennen...
Kaj Gorgels kunnen we kennen als presentator, deelnemer van programma's, een influencer en natuurlijk vanwege zijn podcast met Monica Geuze! Kaj is verhuisd naar Ibiza en daar woont hij niet alleen, hij woont daar samen met zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk en hun zoontje Xavier. Maar naast dat Jessie de vriendin is van Kaj, wie is ze en waar kunnen we haar van kennen?

Bekendheid

Jessie is geen onbekende in de showbizz wereld, zo kunnen ook wij haar kennen! Jessie deed in 2016 mee aan een seizoen van Expeditie Robinson en werd in 2019 door FHM Magazine uitgeroepen tot mooiste vrouw van het jaar. Dat is natuurlijk niet zomaar een titel die je krijgt! in 2023 kreeg Jessie de hoofdrol in het AVROTROS-programma Who's that girl, wat de VIP-versie is van Het mooiste meisje van de klas. Daarnaast is Jessie ook erg fanatiek met haar YouTube-kanaal, waarbij ze inspirerende vrouwen interviewt over business en persoonlijke ontwikkeling. Ook is Jessie erg actief op haar Instagram en leeft ze het échte influencer-leventje op Ibiza. Of dat alles was? Jessie is oprichtster van het online platform She Flore. Door middel van dit platform helpt ze vrouwen in hun kracht te komen, door het organiseren van online en live masterclasses. Erg inspirerend!

Privé

Los van het feit dat Jessie een duizendpoot is op het gebied van werk, hebben Kaj en Jessie hun eerste kindje genaamd Xavier mogen verwelkomen. Onlangs hebben de twee besloten om hun kindje niet meer openlijk te delen op social media en nemen ze het ouderschap zeer serieus. De twee hebben voor huisje, boompje, beestje gekozen op Ibiza, laten we zo zeggen: niet iedereen heeft die keuze!