Dit is het overgebleven vermogen van zedenverdachte Ali B

BN'ers
door Nienke
zondag, 23 juni 2024 om 14:00
realitynl 10
Ali B heeft zijn jaren vol glorie voorlopig achter de rug zitten. Ali was erg succesvol met zijn muziek en met zijn presentatie skills, maar hier lijkt niets meer van over te zijn. Aangezien de kans klein is dat Ali zijn succes terug zal keren, zijn we benieuwd hoeveel vermogen hij nog over heeft.
Ali B was een succesvolle rapper en hij bracht écht verandering in de tijd dat hij populair werd. Ali was vervolgens in verschillende programma's te zien, scoorde velen hits en was af en toe in reclame spotjes te zien. Ali was een geliefd persoon in Nederland, de wereld lag aan zijn voeten. Op een gegeven moment kreeg Ali de rol als coach bij The Voice of Holland en ook daar was hij een succes.

Fouten

Op een gegeven moment is het mis gegaan, de uitzending van BOOS kwam online. Hierin was te zien dat Ali, samen met 3 anderen, misstanden in het programma hebben veroorzaakt. Nu was dit voor Ali ook buiten het programma het geval. Inmiddels heeft Ali al verschillende rechtszaken achter de rug.

Vermogen

Een persoon die zo succesvol is geweest, maar al ruim 2,5 jaar zonder baan zit. Hoeveel geld heeft Ali nog over? Vlak voor de Boos-uitzending in januari 2022 heeft Ali een gesprek gehad met Quote. Hij liet toen weten dat hij zelf zat te denken aan een vermogen van 11 miljoen euro. Hoeveel er nu nog op de bankrekening zal staan, dat is lastig om te zeggen. Laten we het erop laten dat Ali niet al te zuinig met zijn geld omgaat, aangezien hij regelmatig in Dubai lijkt te vertoeven. Laten we dan ook niet zijn advocatenkosten vergeten! Die 11 miljoen euro, daar zal inmiddels al redelijk wat van af zijn. Al met al heeft Ali niets te klagen, hij zal vast wel een deel van die 11 miljoen gespaard hebben.