Dit zijn de kinderen van Peter Gillis

BN'ers
door Nienke
donderdag, 09 mei 2024 om 9:30
realitynl 67
Peter Gillis is bekend van zijn vakantieparken die hij zelf uit de grond heeft gestampt. Zo heeft Peter vroeger geleerd dat je hard moet werken voor je geld, dat heeft hem veel gebracht. Het is dan ook logisch dat hij dit doorzet naar zijn eigen kinderen. Dit zijn de kinderen van Peter.
Peter Gillis heeft geen makkelijke jeugd gehad, dit zegt hij in zijn eigen biografie. Hoewel Peter nu in peperdure auto's rijdt, is hij vroeger in armoede opgegroeid. Dat was niet het enige, ook was zijn vader een vervelende factor in zijn leven en was hij alcoholist. Dit is de voornaamste reden geweest dat Peter vanaf het begin hard heeft gewerkt voor zijn geld. Dit is dan ook iets wat hij in de opvoeding van zijn eigen kinderen heeft meegegeven.

Huwelijk

Peter is jarenlang getrouwd geweest met Treesie, waarmee hij drie kinderen heeft gekregen. De oudste zoon heet Ruud, ze hebben een dochter genaamd Inge en de jongste zoon heet Mark. In de biografie van Peter heeft hij trots beschreven dat hij meerdere bijvrouwen had tijdens het huwelijk. Uiteindelijk kwam Treesie (die liever buiten de media blijft) erachter dat Peter haar meerdere keren heeft bedrogen. Het is dan ook logisch dat Peter veel exen heeft. Op dit moment heeft Peter een nieuwe vriendin genaamd Wendy van Hout. De twee zijn inmiddels zelfs verloofd!

Massa is Kassa

De kinderen van Peter komen regelmatig voorbij in de reality serie Massa is Kassa. Dit is een serie die gaat over Peter en natuurlijk de werkzaamheden op zijn parken. Laat het nu net zo zijn dat alle drie zijn kinderen ook werken op zijn park! Hierdoor krijgen ze net zoals hun vader een plekje in de serie waardoor ze naamsbekendheid hebben kunnen opbouwen. Dit brengt ook verschillende nadelen met zich mee, zo is de jongste zoon Mark mishandeld én overvallen.
Benieuwd hoe de kinderen er nu én vroeger uitzagen? Hieronder zijn de foto's te zien.