Foto's Linda de Mol en Jeroen Rietbergen in scène gezet: "Wel heel toevallig!"

BN'ers
door Nienke
donderdag, 30 mei 2024 om 12:30
realitynl 91
Gisteren zijn er foto's gepubliceerd waarop te zien is dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen de hond uitlaten. Dezelfde middag kwam ook het nieuws naar buiten dat Jeroen niet zal worden vervolgd, is dit toeval of zit er meer achter?
Het nieuw is overal te lezen: "Zijn Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen?" of "Jeroen Rietbergen wordt niet vervolgd vanwege het schandaal rondom The Voice." Toevallig genoeg, kwamen deze nieuwtjes op dezelfde dag online. Dit is wel heel toevallig, als je het aan Bridget Maasland vraagt en ze zegt hier iets over in RTL Boulevard.

Geen toeval!

"Het lijkt wel alsof ze vandaag dat heel graag wilden laten zien, want we zien Jeroen samen met Linda gearmd over de hei lopen. Het is natuurlijk wel heel toevallig dat dat nét vandaag, als ook de zaak wordt geseponeerd, naar buiten komt”, zegt Bridget in RTL Boulevard.

Opzet

De foto's leken té mooi om waar te zijn! De kans is groot dat ze dan ook in scène zijn gezet bij een afgesproken plek, op een afgesloten stuk bos. Zo zegt Rob Goossens het volgende: "Ze zullen dat in alle toonaarden ontkennen, maar ik durf er wel een goede fles wijn op in te zetten dat dit geënsceneerd is," en "Dit is de eerste mogelijkheid waarop Linda weer kan laten zien dat ze nog steeds van hem houdt en dat ze achter hem is blijven staan.”

Onschuldig

Gister is het nieuws naar buiten gekomen dat Jeroen niet vervolgt zal worden. Er zou te weinig bewijs zijn om de zaak verder uit te zoeken. Het is al de tweede rechtszaak rondom The Voice of Holland, die geseponeerd wordt. Het nieuws is een flinke tegenslag voor het slachtoffer van Jeroen. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Jeroen zich niet schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Laten we alleen niet vergeten dat hij wel meerdere keren is vreemdgegaan op Linda.