Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw samen gespot: 'Toch een relatie?'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 29 mei 2024 om 12:00
realitynl 82
Sinds het schandaal van The Voice naar buiten is gekomen, is de relatie tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen naar een dieptepunt gezakt. Jeroen heeft bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt en daardoor beëindigde Linda de relatie. Toch zijn ze weer samen gespot, wat heeft dit te betekenen?
Het was chaos in Nederland toen het nieuws over de misstanden van The Voice naar buiten werden gebracht. Grote namen zoals, Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen zouden zich schuldig hebben gemaakt. Jeroen heeft uiteindelijk ook bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Dit was de reden voor Linda om hun relatie te beëindigen.

Toch weer samen?

De twee zijn in de periode dat de relatie over was, tot op heden, regelmatig samen gespot. De Story deelt een nieuwe editie van hun blad, waarop de foto's van de twee duidelijk zichtbaar zijn! Op de beelden houden Linda en Jeroen elkaar stevig vast terwijl ze de hond aan het uitlaten zijn. Het is niet bekend of de twee op de hoogte waren van de fotograaf. Het management van Linda doet geen uitspraken over de privésituatie van de twee.

Tijd nodig

Alhoewel het nieuws bekend werd gemaakt dat Linda niet meer samen zou zijn met Jeroen, zijn de twee regelmatig met elkaar te zien. Zo heeft de auto van Jeroen een hele tijd nog op de oprit van Linda gestaan. Het schijnt dat Jeroen zijn plekje had gevonden in het tuinhuisje, die ook op het erf te vinden is. “Jeroen woont niet met Linda in haar huis. Hij heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.”, weet een bron te melden aan het weekblad. Linda heeft eerder aangegeven dat ze tijd nodig had: "Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten." Het zou ons niet verbazen als de twee nog steeds een relatie zouden hebben.