Jaimie Vaes gaat haar leven anders aanpakken: 'Anders moet ik weer aan een zuurstofapparaat'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 27 juni 2024 om 11:04
realitynl 12
Jaimie Vaes heeft een druk leventje op Ibiza, waar ze samen met haar zoontje Lío woont. Inmiddels is de zomer begonnen op Ibiza en daar kun je Jamie niet blij genoeg mee maken! Maar dat de zomer is begonnen, is voor Jaimie ook een valkuil. Dit is dé periode waar ze wat meer op zichzelf moet letten.
Jaimie Vaes is niet vies van een feestje hier of daar, je kunt wel concluderen dat ze een échte levensgenieter is. In haar column bij Grazia, schrijft ze over wat haar écht blij maakt en dit is natuurlijk de zomer! Jaimie woont al heel wat jaartjes op Ibiza. Het eilandleven maakt Jaimie gelukkig en er gaat voor haar niets daarboven! "Het is echt de energie van het eiland waar ik gelukkig van word. Mensen die hier komen – of dat nu om te wonen of vakantie vieren is – hebben allemaal dat gevoel van vrijheid. Doe maar lekker wat je wilt, of dat nu feesten is of de rust opzoeken, het kan allemaal op Ibiza", aldus Jaimie.

Keerzijde

Ibiza staat bekend als een eiland waar alles kan en mag, wat voor feestjes tot in de vroege ochtenduren kan zorgen. Deze brengen ook verschillende nadelen met zich mee. "Elk jaar neem ik me voor dat ik mijn grenzen wat meer ga bewaken in de zomer. En dan heb ik het niet alleen over de clubs ingaan, maar ook over geleefd worden door de mensen die op vakantie komen." Jaimie geeft aan dat ze automatisch in datzelfde leven meegaat, zonder dat ze het door heeft. "Voor je het weet is het oktober, heb ik mijn eigen leven maandenlang on hold gezet en moet ik weer aan een zuurstofapparaat, omdat ik doodop ben."

Voornemens

Om te voorkomen dat Jaimie wordt meegesleurd in het feestleven, heeft ze bepaalde dingen voorgenomen, maar deze lijken nu al niet te werken. "Dit jaar ga ik daarom proberen mijn energie iets meer te sparen – wat nu alweer lijkt te mislukken, want ik ben nu eenmaal een enorme levensgenieter. Toch ben ik van plan om voor mezelf een schema te maken, waarin ik tijd plan om leuke dingen te doen." Jaimie is erg druk met het opzetten van haar eigen zonnebrandmerk en zo is ze weer begonnen met haar dj-carrière. Laten we niet vergeten dat ze ook nog voor haar zoontje Lío zorgt!