Victor Reinier op liefdesavontuur: 'Nieuwe lover'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 18 juni 2024 om 14:00
realitynl 8
Victor Reinier is een bekende Nederlandse acteur. Mensen kunnen Victor voornamelijk kennen door zijn rol als Floris Wolfs, de rechercheur van de serie Flikken Maastricht. Los van de avonturen die Victor in de serie lijkt te beleven, weet hij ook los te gaan in zijn eigen leven. Zo weet Victor, volgens bronnen, het wel heel bont te maken met een dame.
Victor Reinier was van 1991 tot en met 2007 getrouwd met Anja Geels. Dit is dan ook de vrouw waarmee Victor een zoon én dochter heeft gekregen. Victor kreeg later nog een vriendin, genaamd Aimée Kiene en samen kregen ze nog een dochter. De reden waarom de relatie tussen de twee is gestrand, is volgens Juicechannel duidelijk. Victor zou meermaals de fout begaan zijn, door vreemd te gaan. Aimée zat daar niet op te wachten en daarom zijn ze gescheiden. Victor heeft dit niet bevestigd, wel zou Victor hebben aangegeven dat zijn band met zijn ex-vrouw onveranderd is.

Nieuwe dame

Ondanks dat Victor in een interview heeft gezegd dat hij tot 2040 vrijgezel zou blijven, blijkt hem dit toch niet helemaal gelukt te zijn. Juicechannel en de spionnen houden Victor goed in de gaten, zo deelt het kanaal het een en ander op hun Instagram. "Wij horen dat Victor sinds ongeveer een week of zes weer een nieuwe lover heeft. Deze dame is 26 jaar jonger dan hem een woont in Maastricht", aldus Juicechannel. Volgens het kanaal hebben de twee elkaar leren kennen in Maastricht, waar Victor tijdelijk woont door de opnames van Flikken Maastricht.

Smoorverliefd

Victor zou tot over zijn oren verliefd zijn op deze dame, maar daar zitten nog wel wat haken en ogen aan. De vrouw zou niet vrijgezel zijn en daarmee wordt er gezegd dat de dame nog is getrouwd! "Zij heeft op dit moment een affaire met Victor. Toch vertelt ze dit rond aan mensen die ze denkt te kunnen vertrouwen", aldus Juicechannel. De vrouw zou van haar man willen scheiden, alleen is dit Victor eerder overkomen. Er zou eerder een dame zijn gescheiden voor Victor, maar ook toen wist hij de aandacht niet alleen bij haar te houden. Dat is pijnlijk!