Amy Rose deelt video met hilarische uitspraak van Els uit B&B Vol Liefde

Entertainment
door Lois
vrijdag, 16 augustus 2024 om 10:10
amy rose
TikTokkers gaan gretig aan de haal met de hilarische uitspraken van Els uit 'B&B Vol Liefde'. Zo ook Amy Rose, bekend van het programma 'Winter Vol Liefde' deelt een video op TikTok met de hilarische uitspraak "Die is niet leuk, die is héél leuk!"

'B&B Vol Liefde'

Het Nederlandse televisieprogramma 'B&B Vol Liefde' waarin Nederlandse bed and breakfast-eigenaren gevestigd in het buitenland op zoek gaan naar de liefde. En als je 'B&B Vol Liefde' hebt gevolgd, herinner je je vast Els, de altijd vrolijke oud-stewardess die meteen een klik voelde met Robert Jan. "Die is niet leuk. Die is héél leuk," zei ze destijds.
Diezelfde vibe voelde Amy Rose toen ze Saul voor het eerst zag in zijn knusse chalet in Zwitserland. Geen wonder dat ze deze quote op haar TikTok wilde delen. "Wat ik dacht toen ik Saul voor het eerst zag," schreef ze bij de video.

Amy Rose en Saul

De vonk sloeg over toen Amy Rose als eerste logé bij Saul aankwam in 'Winter Vol Liefde'. Terwijl andere vrouwen hun kans waagden om zijn hart te veroveren, had Saul zijn keuze eigenlijk al gemaakt. Vanaf het moment dat Amy in het chalet arriveerde, voelde hij dat zij de juiste was. Zelfs toen zijn ex langskwam voor een tweede kans, wist Saul dat zijn hart bij Amy lag. De rest van het programma leek bijzaak; de liefde tussen Amy en Saul was onmiskenbaar.

Eerste kindje

Nu, anderhalf jaar later, hebben Amy en Saul hun volgende grote stap samen aangekondigd: ze verwachten hun eerste kindje! Het nieuws deelden ze enthousiast op Instagram, waar ze ook het geslacht van hun baby onthulden.
En nu deelde Amy Rose vorige week op Instagram dat ze in haar laatste week van de zwangerschap zit. Dus elk moment kan de baby geboren worden! Wat begon als een winterromance in de Zwitserse bergen, is uitgegroeid tot een liefde die alleen maar sterker lijkt te worden.