Winter Vol Liefde Amy Rose en Saul onthullen geslacht kindje: 'It's a..."

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 03 mei 2024 om 13:53
realitynl 61
Onlangs hebben Amy Rose en Saul, die we kunnen kennen uit een Winter Vol Liefde, heugelijk nieuws bekend gemaakt dat ze in verwachting zijn. Op Instagram hebben ze inmiddels het geslacht van het kindje bekend gemaakt!

Amy Rose zwanger

Onlangs deelden Amy Rose en Saul dat ze een jubileum te vieren hadden én dat ze in verwachting zijn van hun kindje. Het Winter Vol Liefde-koppeltje bevindt zich momenteel op een roze wolk, zou dat iets te maken hebben met het geslacht van hun kindje?

Geslacht kind Amy Rose en Saul

Het stel deelt op Instagram een bericht én een video daarbij. "Kan niet wachten", is wat het stel bij onder de video schrijft. In de video is te zien hoe ze hun dierbaren verrassen of het kindje een meisje of jongetje wordt. Met een gender reveal-cupcake en een jurkje in een specifieke kleur wordt het al snel duidelijk: het Winter Vol Liefde-koppel verwacht een meisje.

Winter Vol Liefde

De twee hebben elkaar destijds ontmoet tijdens de opnames van Winter Vol Liefde. Amy Rose was destijds de eerste logé bij Saul in Winter Vol Liefde. Daar moest Amy natuurlijk wel wat voor over moeten hebben en is daarvoor helemaal naar Zwitserland afgereisd. Ondertussen waren er ook nog andere vrouwen over de vloer om het avontuur met Saul aan te gaan. Eigenlijk had dit niet gehoeven, want vanaf het begin was het meteen duidelijk voor Saul: Amy is the one. Gelukkig is dit zo gebleven, ook toen de ex van Saul een week over de vloer kwam om het 'te proberen'. Zijn ex had geen schijn van kans bij Amy.