Dit is het prachtige gezin van Jan Smit

Entertainment
door Nienke
zondag, 07 juli 2024 om 9:30
realitynl 7
Jan Smit is een bekende Nederlandse zanger die haast niet meer te missen is in de Nederlandse showbizz. Jan is een échte Volendammer en zal dan ook niet snel uit het vissersdorpje vertrekken. We kennen natuurlijk Jan, maar zijn ook wel benieuwd naar zijn gezin en vrouw!
Jan Smit, wie kent 'm niet? Hij paradeert al een lange tijd in het Nederlandse medialandschap en hij is overal te horen en te zien! Of het nou concerten, festivals of televisieprogramma's zijn, hij doet het allemaal. Naast de mooie carrière die er op zijn naam staat, heeft Jan ook een geweldige vrouw en gezin!

Échte liefde

Jan is al meer dan tien jaar, samen met zijn vrouw Liza Smit. Zo deelt Jan ook regelmatig verschillende kiekjes van de twee samen op Instagram. Liza is, net zoals Jan, ook geboren en getogen in het pittoreske Volendam. Het stel ontmoette elkaar in 2011 en zo was de vonk meteen overgeslagen! Jan heeft Liza op Valentijnsdag, onder de Eiffeltoren in Parijs, ten huwelijk gevraagd! Hoe romantisch is dat? Het duurde dan ook niet lang dat het moment was aangebroken dat ze op Sint-Maarten het jawoord hebben gegeven.

Happy family

Al snel na het huwelijk volgde, in 2016, het eerste kindje van Jan en Liza. De twee zijn trotste ouders geworden van hun dochtertje Emma. De twee kregen later samen ook nog een zoontje genaamd Senn. De kindjes hebben ook nog een grotere zus! De oudste dochter, Fem, komt uit een eerder huwelijk van Liza. Jan heeft weleens eerder via Instagram laten weten dat hij Fem ook als zijn dochter ziet en zielsveel om haar geeft. Dit blijkt ook wel uit de schattige foto's die de zanger regelmatig van zijn drie kinderen deelt.
Benieuwd naar hoe dit prachtige gezin eruit ziet? De foto's zijn hieronder te bekijken!