Dit is het vermogen van Danny de Munk

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 18 mei 2024 om 15:30
realitynl 16
Danny de Munk kunnen we kennen als een artiest die al heel wat jaartjes meedraait in de Nederlandse showbizz. Vanaf kinds af aan zingt Danny de sterren van de hemel, dit moet natuurlijk een aardig vermogen opgebracht hebben.
Danny de Munk kunnen we ook wel kennen als de hoofdrolspeler Ciske de Rat. In 1982 kreeg Danny deze rol en ging zijn bekendheid door het dak heen. Hierna heeft Danny nog wat intro-liedjes gezongen voor bekende series en is hij natuurlijk vaak op het podium te vinden. Hij is ook regelmatig te zien op de Nederlandse buis. Zo was Danny panellid bij I Can Nee Your Voice en was dragqueen in Make Up Your Mind. Hierdoor heeft hij natuurlijk een aardig zakcentje weten te verdienen.

Verdiensten

In een interview uit 2019 heeft Danny gezegd dat hij geen miljonair is, zo gaf hij aan: "Ik ben absoluut geen miljonair. Maar dat hoeft ook niet van mij. Ik vind het veel belangrijker om gelukkig te zijn met mijn vrouw en kinderen dan om veel geld te hebben." Dat is begrijpelijk, maar het vermogen van de zanger valt zeker niet tegen. Danny heeft namelijk één bedrijf op zijn naam staan. Hij werkt onder de holding 1+1=4 B.V. Het bedrijf is in 2012 opgericht en had in 2021 een vermogen van 460.000 euro. Een jaar later was het vermogen met 166.000 euro gegroeid! Als je ander halve ton per jaar kan verdienen, is dat zeker niet slecht! Danny verdiend zijn geld voornamelijk met zingen, zo vraagt hij voor een optreden van 30 minuten, zo'n 5000 euro! Dan moet je nog rekening houden met het feit dat er nog toeslagen bij komen kijken. Uiteindelijk tikt dat toch lekker aan voor de zanger. 

Vermogen

Danny is in 2022, beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, waardoor hij flinke imagoschade heeft opgelopen. Door gebrek aan bewijs, is de rechtszaak gestaakt. Ondanks alle negativiteit in het nieuws, heeft Danny een vermogen van 800.000 euro opgebouwd!