Dit is het vermogen van Roy Donders

Entertainment
door Nienke
zondag, 26 mei 2024 om 12:30
realitynl 55
Roy Donders kunnen we kennen vanwege zijn huispakken, krulspelden en de realitysoaps. Roy heeft veel ondernemingen gehad, maar deze zijn niet allemaal even goed uit de verf gekomen. Al die pracht en praal moet toch ergens vandaan komen? Dit is het vermogen van Roy Donders.
Roy Donders noemt zichzelf een echte jongen van de handel, dat is ook een nummer die hij heeft gemaakt. Roy is opgegroeid in een volksbuurt in het Brabantse Tilburg. Als kind was hij al een ondernemer en ontdekte hij graag verschillende soorten kledingstijlen. Eerst is Roy begonnen met zijn werk als kapper en later zette hij een kledingwinkel op met zijn zus Rian. Verder ging Roy aan de slag als een echte volkszanger.

Realityserie

Vanaf 2013 kreeg Roy zijn naamsbekendheid bij het Nederlandse publiek. Dit kreeg hij door middel van een eigen realityserie genaamd: “Stylist van het Zuiden”. Roy is hier erg bekend mee geworden, destijds was de serie erg uniek, vergeleken met de andere programma's die op de buis waren. Hierdoor weten de meeste mensen ook wel wie Roy Donders nu is. Met de realityserie is Roy nooit gestopt, zo zijn er totaal al 6 seizoenen uitgezonden en is er een 7e in de maak!

Vermogen & verdiensten

Roy heeft verschillende manieren hoe hij zijn inkomen binnenkrijgt. Zo krijgt hij een mooi zakcentje door het maken van de realityseries, had hij een eigen schoonheidskliniek en heeft hij nog regelmatig shows. Het totale vermogen van Roy is helaas niet bekend. We weten wèl dat hij per optreden minimaal 1.500 euro vraagt. Roy zou rond de anderhalf ton per maand te verdienen als je alle soorten inkomen bij elkaar optelt. Het geschatte vermogen van Roy is 1 miljoen euro. Zijn vermogen blijft natuurlijk stijgen, omdat Roy nog steeds aan het werk is en nog steeds in het nieuws weet te komen met onder andere zijn nieuwe boek.