Elianne Zweipfenning reageert op incident met Thomas Berge: 'Bewijs'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 10 mei 2024 om 10:24
realitynl 14
Begin deze week kwam het nieuws naar buiten dat er een incident heeft afgespeeld tussen Thomas Berge en zijn ex Elianne Zweipfenning. Inmiddels hebben Thomas en Elianne gereageerd op de geruchten van het incident.

Thomas Berge Elianne Zweipfenning

Een straatbewoner legde zijn getuigenverklaring af bij het kanaal Juicechannel op Instagram, vanaf dat moment is het chaos in de media. Zo zou Thomas Berge, zijn ex-vriendin Elianne Zweipfenning mishandeld hebben en is zelfs de politie ingeschakeld.

Reactie Thomas

Een dag later kwam Thomas zijn management met reactie, Thomas kon alleen niet zelf reageren, omdat hij te verdrietig was. Thomas ontkende de mishandeling, maar vertelt wel dat hij degene is die de politie heeft ingeschakeld. “Op verzoek van Chiel (de echte naam van Thomas) is de politie aanwezig geweest. Zijn ex was op dat moment niet aanwezig en ook niet in de buurt. Wat relevant is, is dat het klinkklare onzin is en zware laster! Chiel is er helemaal kapot van.” De politie heeft ook bevestiging gegeven op het bezoekje ‘vanwege een incident in de relationele sfeer’. 

Reactie Elianne

Ook Elianne kwam snel met een reactie, dit gebeurde wèl na de reactie van Thomas en zegt: "Ik herken mij niet in de reactie van Thomas. Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden."

Bewijs?

Thomas zijn management geeft dus aan dat hij degene is die de politie heeft gebeld, maar hoe zit dat dan met de mishandeling van zijn ex? Volgens Juicechannel is Elianne al bezig met het verzamelen van bewijsstukken tegen Thomas. Zo meldt het kanaal: "Inmiddels hebben wij nog een andere bron gesproken. Die geeft aan dat Elianne naast de blauwe plekken die ze heeft opgelopen vandaag ook nog langs de huisarts is geweest.”