Management Thomas Berge ontkent alles: "Thomas té verdrietig om te reageren"

BN'ers
door Nienke
woensdag, 08 mei 2024 om 14:23
realitynl 10
Het is chaos geblazen in het leven van Thomas Berge en Elianne Zweipfenning. Ondanks dat de break-up van de twee al niet geheel soepel is verlopen, komen er geruchten over losse handjes er ook nog eens bij. Het management van Thomas Berge heeft gereageerd op het conflict.
Volgens Juicechannel zou het gaan over Thomas Berge die Elianne Zweipfenning geslagen zou hebben. Elianne zou eindelijk na maanden, de kleding van haarzelf én haar kinderen ophalen bij Thomas thuis. Door de camera's die Thomas in zijn huis heeft hangen, heeft hij Elianne in zijn huis gezien, en is hij direct die kant op gegaan. Het zou uit de hand gelopen zijn, waardoor er uiteindelijk politie van te pas heeft moeten komen.

"Te verdrietig"

Dat er iets gebeurd zou zijn, is na de reactie van het management van Thomas wel duidelijk geworden. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds meldt dat Thomas deze berichten ontkent. “Ja, het nieuwste gerucht is dat het tot een handgemeen zou zijn gekomen tussen hem en zijn ex. Dat is toch wel heel erg pijnlijk als dat het geval zou zijn. Het wordt ontkend. Ik heb gesproken met de manager van Thomas”, zegt hij in de podcast Strikt Privé. De manager heeft het volgende aangegeven over Thomas: "Hij is nu te verdrietig om te vertellen wat er wel gebeurd is." Maar één ding wat we zeker weten, is dat er wel degelijk politie langs is gekomen.  

Imagoschade 

Evert vertelt in zijn podcast dat Thomas zijn imago is beschadigd. “Ik hoop dat Thomas nog een keer zijn verhaal gaat doen, want hij ligt toch al een tijdje onder vuur en hij speelt een heel onsympathieke rol door een gezinnetje met een heel klein baby’tje achter zich te laten.” Elianne en Thomas kregen destijds een dochtertje en kort daarna is er een punt achter de relatie gezet. Geruchten gaan dat Thomas contact had met andere vrouwen tijdens de relatie met Elianne.