Totale escalatie tussen Thomas Berge en ex-vriendin: 'Politie is ingeschakeld'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 08 mei 2024 om 10:04
realitynl 8
Het is ons natuurlijk allemaal niet ontgaan dat Thomas Berge een hele tijd samen is geweest met Elianne Zweipfenning. Onlangs hebben de twee een kindje mogen verwelkomen en is de relatie ten einde. Verhalen gaan rond dat Thomas losse handjes heeft en dat Elianne hierbij betrokken is geweest.
Elianne Zweipfenning zou aanwezig zijn geweest op het event van Friends Of The Brands, dat is wat Juicechannel op Instagram met ons deelt. Zo zou Elianne in de buurt zijn van het huis van Thomas en wilde graag de laatste spullen ophalen van haar en de kinderen. De kinderen zouden namelijk al weken in dezelfde kleding rondlopen, omdat Thomas moeilijk zou doen. Het is niet onbekend voor Elianne dat Thomas camera's heeft hangen in zijn woning. Toen hij erachter kwam dat Elianne in zijn huis, spullen aan het pakken was, is hij direct die kant op gekomen.

Uit de hand gelopen

Juicechannel meldt het volgende op hun Instagram over de situatie: "Hij is toen hij binnen kwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen! Elianne is toen het huis uitgerend en heeft meteen de politie gebeld. Die is ook ter plaatse gekomen." Het is voor nu nog onduidelijk of Elianne ook aangifte gaat doen tegen Thomas.

Bevestiging

Een vriendin van Elianne, heeft het nieuws (anoniem) bevestigt bij Juicechannel. De vriendin zegt: "Elianne heeft 112 gebeld en de politie is ook ter plekke gekomen! Veel buren hebben dit gezien. Elianne weet niet dat ik dit stuur (dit wil ze waarschijnlijk ook niet i.v.m. de kids), maar ik vind dat iedereen van Nederland mag weten wat voor een klootzak hij is en hoe schijnheilig hij over komt in de media."

Uit elkaar

Eerder deelde Elianne dat de reden van de breuk zou komen, doordat Thomas contact zou hebben met een andere vrouw. Thomas ontkent dit tot op de dag van vandaag, terwijl er wel bewijs is dat dit zo geweest kan zijn.