Gordon haalt uit naar 'opperdroeftoeter' Wilfred Genee en Albert Verlinde

Entertainment
door Nienke
maandag, 15 april 2024 om 12:39
realitynl 36
Gordon heeft helemaal zijn comeback gemaakt op de Nederlandse televisie en is zelfs te gast bij niemand minder dan de Meilandjes! Zo was Gordon samen met Berget Lewis te zien in het seizoen van Chateau Meiland VIPS. Hoewel sommige bn'ers beweren dat er een kijkcijfer-dip is, bewijst Gordon het tegendeel en haalt hij hard uit.
Gordon is de negativiteit die op hem wordt afgeschoven, meer dan zat en dat laat hij merken ook! Na een gezellige tijd te hebben gehad in het pension van de Meilandjes en veel leuke reacties gehad te hebben, lijken er bepaalde bn'ers toch zo te spreken over Gordon.

Lage kijkcijfers

Het nieuws werd bekend gemaakt dat de aflevering van maandag veel minder goed is bekeken dan de afleveringen ervoor. Wilfred Genee vraagt aan Albert Verlinde in de rubriek, In de Wandelgangen wat Albert denkt over de 'kijkcijfer-dip'. “Ik zag dat de kijkcijfers van de Meilandjes heel laag waren omdat Gordon er zat. Zou dat met elkaar te maken hebben of is dat toeval?” Hierop reageert Albert met: “Hahaha. Ik denk wel dat het met elkaar te maken heeft."

Gordon Wilfred Genee

Gordon is de negatieve publiciteit zat en deelt een bericht op zijn Instagram waarop de kijkcijfers van de avond van de uitzending te zien zijn. Zo heeft de uitzending 1,6 miljoen kijkers gehad die avond, wat helemaal geen dip blijkt te zijn voor het programma. Gordon schrijft zelf bij zijn post: "Ik zou de reden zijn volgens opperdroeftoeter Wilfred Genee en slang Albert Verlinde voor de 'kijkcijferdip' van de meilandjes. Ook Tina Nijkamp heeft er vandaag niets over geschreven dat de cijfers gewoon dik boven het miljoen scoren. Dit is slechts een van de ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu, maar roepen over mij, maar de tijd van mijn mond houden is voorbij dus bij deze mensen!