Jubileum voor Jutta Leerdam: 'Trouwplannen!'

Entertainment
door Nienke
maandag, 15 april 2024 om 11:55
realitynl 35
Het is ons allemaal niet ontgaan dat Jutta Leerdam inmiddels al een tijdje samen is met bekende Amerikaanse Vlogger Jake Paul. De twee lijken elkaar écht heel leuk te vinden, zo delen ze op Instagram dat ze een jaar samen zijn en dat ze de toekomst rooskleurig zien.
Vorig jaar gingen de geruchten rond dat Jutta Leerdam zoenend is gespot met Jake Paul in Miami. Zo waren er reacties van Jake onder de foto's van Jutta te zien en was Jutta zelf te spotten op foto's van Jake. Het duurde dan ook niet lang of de twee maakten hun relatie aan de wereld bekend. Niet iedereen was blij om te horen dat Jutta een relatie kreeg met de Amerikaanse super ster, zo waren fans er niet over te spreken. Ondanks alles kunnen ze deze mijlpaal vieren en delen ze zelfs toekomstplannen.

Mierzoet

Jake heeft collectie van foto's op zijn Instagram geplaatst waar hij een ode doet aan zijn vriendin. Zo plaats hij verschillende foto's met en van Jutta en schrijft hij het zoetste van het zoetste tekstje erbij. "One year with you it’s been so fun, ive been in love since day one,'' begint Jake zijn betoog. "My crazy little Dutchie, how’d I ever get so lucky, my sweet bumble bee, my sweet little honey." 

Jutta Leerdam Jake Paul

Jutta kon natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een video geplaatst met schattige beelden van de twee. Jutta deelt ook hele teksten en dat ze met de dag verliefder op hem wordt. Jake heeft zelfs een onthulling gedaan in een tekst die hij heeft geschreven: "One day I will make you a Paul, add some babies in who will learn to crawl." Zo maakt hij duidelijk dat er trouwplannen zijn en een kinderwens. Het ziet er naar uit dat Jake zijn leven met Jutta wil spenderen, wat schattig.