Jutta Leerdam reageert op zwangerschapsgeruchten: 'Ik kan niet wachten'

Entertainment
door Nienke
maandag, 29 april 2024 om 10:40
realitynl 39
De Instagram Story die Jutta Leerdam afgelopen weekend heeft gedeeld met haar volgers, hebben bij veel mensen vragen opgeroepen. Jutta heeft eindelijk gereageerd op alle geruchten die rond zouden gaan dat ze in verwachting zou zijn.

Jutta Leerdam zwanger

Jutta Leerdam plaatste een foto dat ze samen met haar vriend Jake Paul werd geïnterviewd, met daarbij, "Gender reveal party”, geschreven. Het zorgde voor veel vragen bij haar volgers: is Jutta zwanger?

Beeld: Instagram @juttaleerdam
Beeld: Instagram @juttaleerdam

Geruchten

"Ik heb net mijn DM’s gecheckt. Even voor de duidelijkheid: ik ben niet zwanger", reageert Jutta. "Het was niet onze gender reveal party.” De gender reveal party, was van de broer van Jake, Logan Paul met zijn vrouw Nina. De twee zijn in verwachting van een meisje. "Ik kan niet wachten om de baby te ontmoeten”, schrijft Jutta als laatste. 

Trouwplannen Jake Paul Jutta Leerdam

Laatst hadden Jutta en haar vriend Jake een jubileum om te vieren, zo zijn ze inmiddels al een jaar samen! De twee plaatsten lieve foto's van elkaar en zo lieten ze al doorschemeren dat ze in de toekomst wel zouden willen trouwen. Dat was natuurlijk niet het enige, ook schreef Jake: "One day I will make you a Paul, add some babies in who will learn to crawl." Door deze uitspraak waren de geruchten niet geheel misplaatst.

Moeilijke tijden

Jutta bevindt zich momenteel in een lastige tijd, zo is ze weg bij haar schaatsploeg en spreekt ze over 'de zoveelste teleurstelling'. De Jumbo, waarmee Jutta samenwerkte, heeft laten weten dat "de samenwerking is beëindigd omdat de ploeg niet de overtuiging en het commitment dat in hen ogen nodig is om samen succesvol te kunnen voortzetten proefde" Jutta zit in onzekere tijden, zo geeft zij aan dat ze al langer zat te denken aan de beëindiging. Zal dit misschien betekenen dat Jutta helemaal gaat stoppen met haar schaatscarrière?